2777
2789

بخواب دنیا مهدی جهانی

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هووووف ای خواهر نی نی سایت ک میام ب خودم میگم هممون داریم بدبخت میشیم غم عالم تو دلمه بخدا 

هیچ دلی بی غم نیس بخدا هر کی ب ی نوعی

در این دنیا دلی بی غم نباشد

اگر باشد بنی آدم نباشد

خدایا ....

دریا_ آرومه دل _توکه نیستی پیشم       مسیح و آرش

دیوانه _بیمار_مو به مو       رضا بهرام 

خوش به حالت _ عالیجناب      ایوان باند

ستایش ۱    امیر عباس گلاب (قدیمیه یکم) 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

پسر دایی مامانم عاشقم بود خیلی بخدا خودش خانوادش حتی کلفت خونشون همشون دوسم داشتن از ۱۲سالگی دنبالم بودن 

مامانم ازشون بدش میومد 

چندین سال گذشت من با یکی دیگ رفتم دوست شدم بااینکه دوسم داشت باهزار تا منت اومد دو کلام با خانوادم حرف زد 

اون پسر دایی مامانم تا همین چند ماه پیش اسم من تو پروفایلش بود خیلی  تلاش کرد 

امشب خاستگاریش بود 

حالم خیلی بد شد 

ن واسه اینکه چرا زن گرفته 

بلکه بخاطر بی عقلیم بخاطر اینکه دلش و شکستم

دور از جونت چرا

زندگیم خریت محضه از اینهمه منت و انتظار واسه کسی ک بهم گفت اگ مامانم بهم بگه تو رو بذارم کنار منم میذارمت کنار خستم 

منه احمق اونی ک منتم و میکشید و ندیدم

زندگیم خریت محضه از اینهمه منت و انتظار واسه کسی ک بهم گفت اگ مامانم بهم بگه تو رو بذارم کنار منم می ...

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😮😮😮😮😮😮😶😶😶😶😶😶واضح بگو اگه حال و حوصلشو داری .یا اصن ی تامیک بزن

خدایا ....