2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگین من حساسم یا نه

221 بازدید | 45 پست

با همه چیه دوست پسرم ساختم وضع مالیش صفره همش میگه درست میشه میام خواستگاریت

حتی یه ماشین زیر پاش نیست شغل ثابت نداره هم نداره چند تا کار میگه بلدم انجام میدم ولی من که چیزی ندیدم 

الانم پیش باباش کار میکنه 

یه سری اخلاقا خاص داره که با اونا هم کنار اومدم 

ولی امروز بهم گفت ایس پک دعوتم کن 

گفتم تو شام دعوت کن 

گفت من‌واسه خودت دعوت نمیکنم یکم رژیم بگیر ورزنتو بیار پایین برای سلامت خودت  دوست اون نیست که الکی تعریفت کنه دوست اونه که اشکتو در میاره ولی واقعیت رومیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش كن بره پسره الدنگو

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

به چیه این دل باختی..فردا پول نباشه زندگیت سیاهه..

منطقی برو جلوهیچ معیار مثبتی نداره اه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یعنی از نظر شماهم بی دلیل ناراحت نشدم و حق داشتم؟

حق ۱۰۰ درصد داری..خودتو بدبخت نکنی..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یعنی از نظر شماهم بی دلیل ناراحت نشدم و حق داشتم؟

حق داشتی بینزاکت میخواد مفت خوریش توجیه کنه عیب میذاره روت یعنی چی این حرف مثلا؟؟حالیش نیست با یه خانوم باید درست رفتار کنه؟