ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 عنوان عدد ان تی 224 بازدید | 11 پست سلام دوستان کسی بوده عدد ان تیش بالای ۳ باشه؟ و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب 1398/02/27 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
firozeh_zp عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 سلام عزیزم باید ازمایشات غربالگری رو انجام بدی تا تکمیل تر بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 منتظر جواب ازمایش خونم تا ببرم پیش دکتر و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 سلام عزیزم باید ازمایشات غربالگری رو انجام بدی تا تکمیل تر بشه ازمایش سل فری بهتره یا امینو؟ و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
firozeh_zp عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 نمیخام نگرانت کنم بچه من ان تی 2.1 بود و ریسک ازمایش غربالگری 1 به 25 تو سیزده هفتگی ضربان قلبش متوقف شد.ولی توکلتت به خدا باشه تا اون بالایی نخاد برگ از درخت نمی افته اللهم صل علی محمد و آل محمد
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 نمیخام نگرانت کنم بچه من ان تی 2.1 بود و ریسک ازمایش غربالگری 1 به 25 تو سیزده هفتگی ضربان قل ... من هنوز جواب غربالگری نیومده ببینم ریسکش چقدر هست ولی اگر خدایی نکرده موردی داشتا باشه حاضرمضربان قلبش بایسته تا خودم بخوام سقطش کنم و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 آمنیوسنتز خیلی دقیقه من سابقه پارگی کیسه اب دارم برا همین از امینو میترسم ولی بازم باید ببینم دکتر چی میگه و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 چند هفته ای؟ طبق حساب خودم ۱۳ هفته ولی سونو گفت ۱۱ هفته و پنج روز و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 یعنی هیشکی ان تی بالای ۳ نداشته؟ و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب