ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 عنوان عدد ان تی 220 بازدید | 11 پست سلام دوستان کسی بوده عدد ان تیش بالای ۳ باشه؟ و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب 1398/02/27 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
firozeh_zp عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 سلام عزیزم باید ازمایشات غربالگری رو انجام بدی تا تکمیل تر بشه عضو تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 منتظر جواب ازمایش خونم تا ببرم پیش دکتر و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 سلام عزیزم باید ازمایشات غربالگری رو انجام بدی تا تکمیل تر بشه ازمایش سل فری بهتره یا امینو؟ و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
firozeh_zp عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 نمیخام نگرانت کنم بچه من ان تی 2.1 بود و ریسک ازمایش غربالگری 1 به 25 تو سیزده هفتگی ضربان قلبش متوقف شد.ولی توکلتت به خدا باشه تا اون بالایی نخاد برگ از درخت نمی افته عضو تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶
firozeh_zp عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 آمنیوسنتز خیلی دقیقه عضو تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶
firozeh_zp عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 چند هفته ای؟ عضو تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 نمیخام نگرانت کنم بچه من ان تی 2.1 بود و ریسک ازمایش غربالگری 1 به 25 تو سیزده هفتگی ضربان قل ... من هنوز جواب غربالگری نیومده ببینم ریسکش چقدر هست ولی اگر خدایی نکرده موردی داشتا باشه حاضرمضربان قلبش بایسته تا خودم بخوام سقطش کنم و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 آمنیوسنتز خیلی دقیقه من سابقه پارگی کیسه اب دارم برا همین از امینو میترسم ولی بازم باید ببینم دکتر چی میگه و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 چند هفته ای؟ طبق حساب خودم ۱۳ هفته ولی سونو گفت ۱۱ هفته و پنج روز و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ال۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 یعنی هیشکی ان تی بالای ۳ نداشته؟ و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب