2777
2789
عزیزم نمیخام نگرانت کنم من اخر پنج هفته بودم از لک بینی شروع شد ب خونریزی و سقط اخرش. امروز ۷روزه سق ...

عزیزم خیلی نارحت شدم برات واقعا سخته😟من ۳ساله منتظر بودم الانم اینجوره وضعم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان من ۴روزه تقریبا تکه های ریز قهوه ی کم هم رگه های صورتی

پس نگران نباش اگه میخاست بیاد و خدایی نخاسته زبونم لال بیوفته تاحالا شده بود پس نگران نباش احتمالا جاش محکم نشده اروم باش

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
پس نگران نباش اگه میخاست بیاد و خدایی نخاسته زبونم لال بیوفته تاحالا شده بود پس نگران نباش احتمالا ج ...

خدا کنه البته از جام بلند نمیشم فقط برا دستشویی دیروز یکم بهتر شدم رفتم دوش گرفتم ۵دقیقه ی لکه ها بیشتر شد با خون صورتی

عزیزم خیلی نارحت شدم برات واقعا سخته😟من ۳ساله منتظر بودم الانم اینجوره وضعم

خداکنه بمونه من خیلی دعات میکنم انشاالله میمونه عزیزم فقط استراحت کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدا کنه البته از جام بلند نمیشم فقط برا دستشویی دیروز یکم بهتر شدم رفتم دوش گرفتم ۵دقیقه ی لکه ها بی ...

ای خدا اصلا نباید حموم بری اونکه خیلی خیلی بده چرا رفتی

چکار کنم چند روزه حموم نکرده بودم در حد یه دوش سریع بود

اصلا نرو بو بدی بهتره تا بچه طوریش بشه حالا هم اصلا تکون نخور لطفا 

بشین دسشویی ام سریع برو برگرد اروم راه برو

عزيزم رفتي دكتر واسه لكه بينيت؟ من صبح پا شدم هفته هفت هستم لكه قهوه اي كم رنگ يكم داشتم از شما چه خ ...

نه عزیزم نرفتم هنوز گفت باید سونو بشی اول چهارشنبه میرم سونو خدا کنه تا اون موقع اتفاقی نیفته