2777
2789
عنوان

سی سالمه ،پشیمونم از رشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 30 پست
تئااتر که عشقه همه احساسات ، بیان و عواطفت شفاف و گویا میشه

منم تئاترو خیلی دوست دارم ،درامد هم داره ن که اصلا نداشته باشه ولی دوستم رفته دندان پزشکی الان وضعش خیلی خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒

فقط الان رشته هاي پزشكي پيرا پزشكي

كه اونم قبول شدنش با اين شرايط كه گفتي حتمي نيست

يه فن ياد بگير

يا همون زبان كه دوستمون گفت

واقعا عمرتونو تلف ميكنين با تحصيل

اخه من تا چند ماه دیگه ازدواج میکنم بعدشم فورا برای بارداری اقدام میکنم ،چطور برای کنکور زبان المانی ...

خب پس هیچ 

اما کنکور آلمانی فکر کنم مطمئن نیستم اما فکر کنم برای کنکور فقط درس های عمومی رو باید بزنی. یادم نیست. بعدشم از اول بهت یاد میدن 

من دوستم دانشگاه علامه فرانسه قبول شد گفت از الفبا بهمون یاد دادن

در مورد آلمانی خودم چون کار کردم میگم. نمی گم سخت نیست اما زبان قشنگیه. علاقه باشه موفق میشی 

اما با این شرایط که گفتی نمی دونم جی بگم 

فقط الان رشته هاي پزشكي پيرا پزشكي كه اونم قبول شدنش با اين شرايط كه گفتي حتمي نيست يه فن ياد بگير ...

پزشکی فکر کنم دیگه دیر باشه برای من،احتمالا برم ارایشگری ،حداقل درامد داره

خب پس هیچ  اما کنکور آلمانی فکر کنم مطمئن نیستم اما فکر کنم برای کنکور فقط درس های عمومی رو با ...

مرسی گلم که کمک کردی من انگلیسیم خوبه ولی به نظرم با یه بچه زبان خوندن سخت باشه،فکر کنم برم ارایشگری بیشتر به درد  بخوره چون یکسال دوسال دیگه با بچه تمرینات تئاتر ممکن نیست حداقل ارایشگری اسون تره

مرسی گلم که کمک کردی من انگلیسیم خوبه ولی به نظرم با یه بچه زبان خوندن سخت باشه،فکر کنم برم ارایشگری ...

پول آرایشگری هم بیشتره. یک جای خوب بری یاد بگیری هر ماه چندین میلیون درآمد داری

منم تئاترو خیلی دوست دارم ،درامد هم داره ن که اصلا نداشته باشه ولی دوستم رفته دندان پزشکی الان وضعش ...

حق با شماست ولی خب االان به جز معدود تخصص هایی که درامدساز هستن دیگه مجالی برای پا گرفتن بقیه رشته ها و تخصص ها و.مشاغل نیست

من خانمم لیسانس پژوهش گری داشت الان مربی رانندگی شده درامدش هم نسبتا خوبه و راضیه

دیگه باید جستجو کنید

به امید اینکه پرده آخر این نمایش تراژدیک تحریمها بربیفته و همگی ازاد شیم

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!

حالا من یک سوال دارم با اجازتون

کتاب یا جزوه ای معرفی میکنید بهم که بیانم قوی بشه؟

یعنی با یک سری تمرینهای عملی هم بتونم صدای تو دماغی  و خشدارم رو تصحیح کنم هم تو طنین و آهنگش مهارت پیدا کنم؟

حالا من یک سوال دارم با اجازتون کتاب یا جزوه ای معرفی میکنید بهم که بیانم قوی بشه؟ یعنی با یک سری ...

بله حتما خوشحال میشم کمکتون کنم،کتاب فن بیان evangeline machlin یکی از بهتریناست در زمینه ی فن بیان ،ولی قسمت زیادی از تمرینات فن بیان عملی هستن اگه تو این کلاسا شرکت کنید خیلی بهتر عمل میکنه

بله حتما خوشحال میشم کمکتون کنم،کتاب فن بیان evangeline machlin یکی از بهتریناست در زمینه ی فن بیان ...

واقعا نمیدونم به چه زبونی تشکر کنم

انگار این کتاب مخصوص رفع نقیصه های بیان منه سرفصلهاشو  دیدم

صمیمانه واستون ارزوی موفقیت میکنم