2777
2789
عنوان

باز قهره

216 بازدید | 16 پست

تاپیک قبلم گفتم دیروز سر اینکه بهش گفتم مرغ بخر و گفت ندارم 

درصورتیکه میخواد هفته دیگه دوستاشو زناشون دعوت کنه خونمون و کلی خرج کنه دعوامون شد 

و هفته قبل هم بهش گفتم مرغ بخر گفت بقران ندارم ولی با منت خرید یه دونه 

شبش اومد گفت من یه کیسه برنج و سه تا مرغ دادم برای نیازمندا 

خلاصه هی بمن پیام داد اینطور زنی نمیخوام برو خونه بابات ،مهمونی میدم تورو هم میبرم اونجا 

منم گفتم باشه 

رفتم تو حموم قایم شدم فکر کرد واقعا رفتم ده دقیقه. تو خونه میچرخید بعد آخر سر اومد تو حموم منو دید دستمو گرفت و آشتی کرد ومن زیاد حرف نمیزدم باهاش 

رفت مغازه شب اومد بازم مهربون بود من تحویلش نمیگرفتم ولی اون هی محبت میکرد آخرش دیگه بهش گفتم بخاطر فحشای ک تو پیام دادی ناراحتم «بیشعور احمق گوه » اونم گفت ببخشید 

فوتبال نگاه کردیم تموم شد من خواستم مراسم جام رو ببینم اون بلند شد رفت گفت با اجازه رفت بخوابه 

من موندم نیم ساعت دیدم بعد رفتم پیشش بغلش کردم باز اون تحویل نمیکرفت و رسما قهر بود باهام 

هر شب خودش گوشیش میذاره برای سحر منم میذارم 

دیشب دیگه من نذاشتم گفتم حتما خودش گذاشته رو زنگ 

خوابیدم صبح باز تو قیافه بهش گفتم چی شدی باز اصلا نگام نمیکنه میگه من خوبم چیزی نشده 

یه کلمه حرف نزد باهام سرش همش تو گوشی بود 

بعدم الان رفت برای نماز 

همیشه ازم میخواست برم بدرقه ش کنم امروز هیچی نگفت رفت 

این دیوانه چشهههههه

...

نمیفهمم 

مردا هم گاهی پریود میشوند 

نمونه اش همسر خودم ....

باید تحمل کرد اما اگه همیشگیه یه مشاوره برین ...

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

وای عزیزززرم ، باورت میشه تا الان داشتم تموم تایپکاتو میخوندم واقعا برات ناراحت شدم اینقد اذیتی  . ببین عزیزم با توجه ب تموم تایپکات ، بنظرم همسرت باید بره پیش مشاور تو الان اول جوونیته قرار نیس با حرص خوردن خودتو پیر،کنی اخر سرم اینجوری باهات صحبت کنه سعی کن باهاش ی برخورد جدی داشته باشی

بهش بگو چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

این حرفا اصلا سرش نمیشه 

بهش گفتم من باید نگران شکمم باشم تو به فکر سیر کردن بقیه ای 

گفت اره اصل حرفت اینه ک داری تو خونه من گرسنگی میکشی برو نمیخوامت 

همینه ک هست شرایط من اینطوری نمیتونی بسلامت

...
وای عزیزززرم ، باورت میشه تا الان داشتم تموم تایپکاتو میخوندم واقعا برات ناراحت شدم اینقد اذیتی &nbs ...

بخدا دارم میمیرم بخدا دق مرگ شدم 

😭😭😭😭😭

...
این حرفا اصلا سرش نمیشه  بهش گفتم من باید نگران شکمم باشم تو به فکر سیر کردن بقیه ای  گف ...

یعنی چی تو خونه‌ی من گرسنگی بکشی مگه اسیری

ببخشید این سوالو میپرسم 

از نظر روانی سالمه 

یعنی عصبی نیست؟!پرخاشگر اینا نیست؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
برخورد جدی یعنی چکار کنم

ینی باهاش سرد رفتار کن  یکم خودتو بگیر  ولی دیگه انجوری،ک باهاش حرف نزنی هم ن مثلا اگه پرسید چرا ابنطوری بگو هیچی طبق معمول  ، بگو من ک دیگه کشش،این رفتارارو ندارم پس بیخیال میشم بالاخره تو مردی خودت بهتر میدونی چکار کنی سعی ک از،راه دوستی رفتاراش،ک ناراحتت میکنه رو بهش،بگی ولی ن با دعوا

ینی باهاش سرد رفتار کن  یکم خودتو بگیر  ولی دیگه انجوری،ک باهاش حرف نزنی هم ن مثلا ا ...

بدتر میکنه خیلی بی تفاوت میشع دیگه اصلا نه سلام میده نه خدافظی 

بعدم ک برم طرفش پشم میزنه

...