2777
2789
عنوان

خانومای آشپز بیاین کمک کنین

243 بازدید | 28 پست

سلام خانوما، نمیدونم چرا تازگیا دسپختم یه جوری شده یعنی از نظر خودم خوبه ولی شوهرم میگه بعضی غذاهارا خوب درست میکنی بعضی رو بد!!!

بخدا نمیدونم چیکارکنم من و خونوادم حساس نبودیم همه چیز میخوردیم اما شوهرم رو یه چیزایی حساسه حالا نمیدونم چیکارکنم همش استرس میگیرم وقتی مهمون دارم میگم غذام حتما" خوب نشده وای نکنه خوششون نیومد آبروم رفت نمیدونم چیکارکنم اگه ترفندی دارین بهم بگین تورو خدا😇 ممنونم❤

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

با عشق و حوصله غذا خوشمزه میشه😃

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذاهایی مث ماکارونی و پلوهای مخلوط و قیمه .. وووو پیااززززز زیادبریز قشنگ سرخش کن . غذاهای گوشتیتو حتما دارچین بزن ... .. اب خورشتتو زیاد نریز‌.. از اب جوشیده استفاده کن ... کلا این جوری همییشه غذات خوشمزه مییشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
با عشق و حوصله غذا خوشمزه میشه😃

خب آره ولی مثلا" رو ماکارونی حساسه اصلا" با گوشت چرخ کرده نمیخوره با سویا میخوره چیکار کنم خیلی خوشمزه شه

خب اول بگو رو چیا حساسه؟ کدوما رو میپسنده؟

ببین مثلا"رو مرغ حساسه من باید مرغ رو دوبار بپزم! اول میپزم آبشو میریزم بعد یه بار دیگه با کلی ادویه و پیاز  میپزمش، اونوقت بعضی وقتا بازم میگه بو میده هرکی خورده میگه نه بو نمیده خودمم میگم ولی اون😕

خب آره ولی مثلا" رو ماکارونی حساسه اصلا" با گوشت چرخ کرده نمیخوره با سویا میخوره چیکار کنم خیلی خوشم ...

نوشتم . من برعکس هییچ وقت شوهرم با سویا دوست نداره .. و درست نکردم.. پیاززززززتو قشنگگگگ سرخ کن . پیاز ۳ تا بزرگ .. سویاتم یکم بپز .جدا... بعد قشنگگگگگ ابشو بگیر ...با پیازت سرخ کن و رب بزن.. من یکم سیر هم میزنم ..خوشمزه میشه . فلفل بزن .. اویشن بزن .. بزارمایت خوشمزه بشه. قارچو دلمه هم اًضافش کن ..

سویا کمی هویج،،، کمی فلفل دلمه قارچ 

هویج که اصلا" نمیخوره فلفل دلمه هم اصلا" نمیخوزه😀ولی قشنگ بقیه مواد رو خوب میریزم تفت میدم 

بنظرم یه مدت ازشون بپرسید دقیقا چجوری درست کنید غذارو پسندشونه؟ تا خودشون نظر بدن و دقیق به حرفشون عمل کنید تا نتیجه سلیقه شون رو ببینن گاها آقایون همینجوری نظر میدن. شایدم از یه ادویه یا یه چیز کوچولو تو غذا بدشون میاد که شما نمیدونید،

و اینکه تجربه ای که دارم با وضو غذا درست کنید و بسم الله بگید و در صورت امکان سوره یس بخونید و به غذاتون فوت کنید، سوره یس محبت میاره و اینکه نیت غذای نذری کنید.مطمعنم تاثیر میذاره

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
نوشتم . من برعکس هییچ وقت شوهرم با سویا دوست نداره .. و درست نکردم.. پیاززززززتو قشنگگگگ سرخ کن . پی ...

مرسی گلم فلفل دلمه و آویشن اصلا"نمیخوره