2777
2789
عنوان

خانومای آشپز بیاین کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 28 پست
مرسی گلم فلفل دلمه و آویشن اصلا"نمیخوره

عیب نداره نریختی هم مهم نیی . همین پیازشو زیاد کن .. و تندش کنی و چرب و چیلی خوشش میاد 😁

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
خب آره ولی مثلا" رو ماکارونی حساسه اصلا" با گوشت چرخ کرده نمیخوره با سویا میخوره چیکار کنم خیلی خوشم ...

سویا برا اقایون خوب نیستا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مثلا"رو مرغ حساسه من باید مرغ رو دوبار بپزم! اول میپزم آبشو میریزم بعد یه بار دیگه با کلی ادویه ...

مرغتو وقتی خواستی بپزی بزارش بیرون یخش وا شه بعد بهش زردچوبه زنجبیل و نمک بزن دو طرفشو سرخ کن بعد براش پیاز و فلفل دلمه ای فلفل سیاه بریز اگر سیر دوست داری یه دونه حبه سیر بنداز آبم کم بریز بزار با شعله کم بپزه بعد براش سس درست و زعفرون آخر سر اضافه کن

ببین مثلا"رو مرغ حساسه من باید مرغ رو دوبار بپزم! اول میپزم آبشو میریزم بعد یه بار دیگه با کلی ادویه ...

مرغ رو اول سرخ کن تا بوی زخمش بره بعد بپز اگه میمونه دیر میاد پای سفره مرغ که سرد بشه بوی بد میگیره

خب بعضیا خیلی سخت مرغ رو می پسندن. اشکال از اشپزی شما نیست. حالا من یه روش بهت میگم اینطوری کمتر بوده. البته به نظرم خوراک مرغ و خورش مرغ کمتر واسش بپز. مرغ رو یه جور دیگه به کار ببر براش. حالا اگه خواستی خورش مرغ درست کنی. اول اینکه مرغی که تکه کردی رو نشور و فریز کن وقتی خواستی بپزی فقط بشور. بعد اگه یک ساعت طعم دارش کنی بعد بپزی یا تو فر کباب کنی البته با کمی روغن خیلی خوش طعم میشه. و سسش رو جدا واسش درست کن موقع سرو بریز روش. واسه سسش یه طعم ترش حتما بزن. مثلا یکم ترشک الو یا رب الو. واسه طعم دار کردنش یکم روغن و ادویه و نمک بزن. یا سس سویا و روغن. ادویه هاتو متنوع کن. تو نت بزن انواع ادویه ها هست. ببین ذائقه اش با کدومه. حالا اگه خواستی خورش کنی. مرغ رو تو میزان کمی اب بپز و پیاز نزن. فقط یکم روغن و نمک و ادویه. وقتی پخت و ابش کم شد. رب رو جدا تفت بده. و با اب مرغ مخلوط کن. یا مرغ رو در بیار جدا بذار این سس رو روش بریز. فلفل دلمه یا نزن یا با یه تفت کوچیک بریز تو سست. یکم پیاز خوب سرخ شده هم اضافه کن. و هویج رو تفت بده و بذار با رطوبت خودش با در و شعله ملایم نرم بشه. اونم بریز تو سست. این یه روش واسه پخت متفاوت. راه های دیگه هم هست اگه خواستی واست بگم عزیزم.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
بنظرم یه مدت ازشون بپرسید دقیقا چجوری درست کنید غذارو پسندشونه؟ تا خودشون نظر بدن و دقیق به حرفشون ع ...

مرسی عزیز ولی یه بار ماکارونی درست کرد خوردیم من که طبق معمول چیز بدی حس نکردم اما خودش که درست کرده بود میگفت عه فکرکنم از ماکارونیشه😀😀😀گفتم بیخود ایراد میگیری دیگه محل نزاشتم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
عیب نداره نریختی هم مهم نیی . همین پیازشو زیاد کن .. و تندش کنی و چرب و چیلی خوشش میاد 😁

اگه تندش کنم بیچارم میکنه ولی چرب و چیلی خوبه😀

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

@ashpazbashim بیا این کانال باحاله

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)