2777
2789
عنوان

عکس گذاشتم تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 62 پست

چشمات شبیش بود

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی دوباره برار

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
بچه ها عکسم نمونه ی وخ بدبخت شم

عکستو وقیح میرسونه به سحر 

فردا تو اینستاگرامش میذاره میگه ما شبیهیم یا نه 😂

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
عکستو وقیح میرسونه به سحر  فردا تو اینستاگرامش میذاره میگه ما شبیهیم یا نه 😂

😂😂😂

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
کی گذاشتی من ندیدم کیذگزارش زد

ب زیبایی پروفایل تو بوده فکنم چون میگن ابروهاش سیاه بوده😅😅

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اونجا رنگ نکردم

ما عکس رنگ کرده خواستیم خودت گفتی از وقتی رنگ کردم همه میگن شبیه سحرشدی باز بدون رنگ گذاشتی؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
بخاطره اون انقد ترسیدم دستام یخ کردم 😖😖😖😖😖 خداروشکر ترکید

دوباره بزار

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

دیدم عکست شبیهش نبودی بیشتر شبیه سمانه پاکدل بودی.خواهر من شما که انقد می‌ترسی از عکس گذاشتن کلا نذار این همه هم ما رو الاف نکن

افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود     یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ