2777
2789
عنوان

راه حل بدید

209 بازدید | 35 پست

من دیگه هیچ علاقه ای به همسرم ندارم .چون خیلی بی لیاقتی و قدر نشناسی نشون داده تو زندگیمون ...واقعا به زور دارم‌تحملش میکنم اما از طرفی دلم براش میسوزه با این وجود دنبال بهونه هستم که بتونم جدا بشم اما متاسفانه هیچ بهانه ای ندارم ....

کسی راه حل داره ؟

کسی که واقعا بخواد بره بهانه هم جور میکنه نه یکی که هزار تا 

سعی کن عشق و وارد زندگیت کنی اگه امکان داره 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هنوز يكم ته دلت دوسش داري سفت بچسبش و ولش نكن وابستش شو عاشقش شو 

عزيزم اينا بچه بازي نيس ك 

فقط ب دلت نگا كن اگه يكمم دوسش داشته باشي نبايد دنبال بهونه باشي 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...
کسی که واقعا بخواد بره بهانه هم جور میکنه نه یکی که هزار تا  سعی کن عشق و وارد زندگیت کنی اگه ...

خیلی اذیتم کرده ...قدر نشناسی بعد از اون همه حمایت های منو خانوادم ....تحقیر ...تهدید به طلاق بی دلیل  بدون خیچ دعوایی با موردی از طرف من فقط برای خورد کردن من و ...الان چند ماهه اروم شده چون بهش گفتم فقط یکبار دیگه بببینم بشنوم جدا میشم اما من رفتارهاش و حرکات و حرفاش از دلم نمیره ....نمیتونم بگذرم ...کاش همون وقت جدا شده بودم

خیلی اذیتم کرده ...قدر نشناسی بعد از اون همه حمایت های منو خانوادم ....تحقیر ...تهدید به طلاق بی دلی ...

گذشته در گذشته . قبرستون کهنه نشکاف همون طور که میگی تازگیا خوب شده 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
از اول دوستش نداشتی؟ چند سال ازدواج کردی؟ 

با اشنایی اولیه ازدواج کردیم ...کلا شخصیتش با من فرق داره خیلی اما ادم بدی نیست ...دوسش داشتم اما اون هیچ وقت عشق خالص و واقعی به من نداد .هیچ وقت نذاشت بینمون غصه نباشه هیچ وقت نذاشت عاشقی کنم ...تند خو و پرخاشگره...خیلی پشیمونم ...خیییییلی از همه لحاظ فرق داریم ....با چنگ و دندون واسه حفظ زندگی جنگیدم اما توانی برام‌نمونده و کلا پشیمونم حتی از جنگیدن ..کاش تموم کرده بودم

بله😐

چرا؟میگن ازدواج مثل یه قلعس.اونایی که داخلشن میخوان برن بیرون و اونایی که بیرونن میخوان برن تو.

عزیزم برو از خانومهایی که جدا شدن بپرس راضی هستن یانه.خیییلی طلاق سخته.عزیزم تو باید بهانه تاسه موندن پیدا کنی نه بهانه برای رفتن!

حتما آدم خوبیه که بهانه ای نمیتونی ازش پیدا کنی.بعدم اونم آدمه ممکنه اشتباهاتی داشته باشه.تو خودت غلط و اشتباه نداشتی؟!تازه ممکنه بعضی از مواردی که تو ذهنته کلا سو تفاهم باشه.اشتباه نکن.گاهی با یه اشتباه صفر میشی نوزده نمیشی.حواستو جنع خودت کن که پشیمون نشی

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
اگه هنوز يكم ته دلت دوسش داري سفت بچسبش و ولش نكن وابستش شو عاشقش شو  عزيزم اينا بچه بازي نيس ...

کسی که هر بار با هر بحثی بدون اینکه من کوچکترین تقصیری داشته باشم بخواد بگه جدا شو جداشو واقعا چه روحیه و انگیزه ای برای عاشق موندن برات میذاره ؟؟؟؟اگه مقصر بودم دلم‌نمیسوخت

خیلی اذیتم کرده ...قدر نشناسی بعد از اون همه حمایت های منو خانوادم ....تحقیر ...تهدید به طلاق بی دلی ...

درکت میکنم اما تو ی برنامه ی سیاسی ی نفر ی جمله گفت ک رو من خیلی تاثیر داشت و اون این بود: کینه ورزی مثل این می مونه ک ما زهر بخوریم ب امید این ک دشمن مون بمیره
جمله ی پر مفهمومی تو باید گذشت داشته باشی

چ بسا خانواده مون هم بدیهایی در حقمون کردن ولی بخشیدیم چون جزئی از وجودمون بودن و همسر هم خانواده مون تو سالهایی ک دیگه پدر و مادر نیستن کنارمون