2777
2789
عنوان

راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 35 پست
تمرین و تلقین همه کدورت ها رو برطرف میکنه 

تو خونه چیزی کم نمیذاره ..پول هم بهم میده اما نه زیاد ..یعنی انقدر که همیشه نیاز داشته باشم و چشمم به دستش باشه ...هییییچ پس اندازی نمیذاره داشته باشم ..از پیشرفت من بدش اونده همیشه حتی برای عضویت کتابخانه عمومیی نارضایتی داشت ...من الان حتی پول اینو ندارم که مشاوره بگیرم و کلا مخالف مشاوره س ..میگه پول حروم کردنه اگه رفتی میام همه دفتر مشاوره رو بهم میریزم ...تضاد فکری و فرهنگی و شخصیتی وحشتناااااک داریم ....جالب اینجاس هر کی بیاد زندگی منو ببینه حسرت میهخوره ...نمیدونن چه خبره

تو خونه چیزی کم نمیذاره ..پول هم بهم میده اما نه زیاد ..یعنی انقدر که همیشه نیاز داشته باشم و چشمم ب ...

با صحبت کردن باهاش اصلا چیزی درست نمیشه یعنی ؟

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم اما تو ی برنامه ی سیاسی ی نفر ی جمله گفت ک رو من خیلی تاثیر داشت و اون این بود: کینه ...

خیییییلی گذشت کردم ...کم آوردم ....حس بی ارزشی و مصرف کنندگی به من میده ...به من فقط حس زن بودن داده نه حس یه رفیق راه...

اصن اون نمیدونه این چیزا که من میگم یعنی چی!

با صحبت کردن باهاش اصلا چیزی درست نمیشه یعنی ؟

اصلااااااا....من هر وقت میخوام بهش تذکر بدم به ارومی و با ارامش میشینم باهاش حرف بزنم ...اصلا نمیذاره من حرف بزنم شروع میکنه داد و فریاد و تنش ...در حالیکه من هنوز حتی یکبار صدامو بلند نکردم ...تو ناراحتی صدام از حالت عادی اروم تر میشه فقط به ارامش دعوتش میکنم ...حتی میرم شربت بهار نارنج درست میکنم براش ..اون هی بدتر میکنه ...عقیده داره من هر چی دیدم هر چی شنیدم نباید هییییچ اعتراضی بکنم‌...

خسته شدم ....من کلا آرومم .عقیده دارم آدم هر اختلافی رو باید با صحبت و ارامش حل کنه ولی ایشون فقط روششون فریاد و پرخاش و وحشی گری هست ..الان واقعا فقط منتظرم یکبار دیگه اینکارو کنه تا تموم کنم 

کسی که هر بار با هر بحثی بدون اینکه من کوچکترین تقصیری داشته باشم بخواد بگه جدا شو جداشو واقعا چه رو ...

شرايط ي كيس مناسب و برات داره؟ 

سعي كن عوض شي 

شايد رفتارت اذيتش ميكنه از قانون جذب استفاده كن 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...
تو خونه چیزی کم نمیذاره ..پول هم بهم میده اما نه زیاد ..یعنی انقدر که همیشه نیاز داشته باشم و چشمم ب ...

واقعا میفهمم چقدر دردناک اما میدونی الان جامعه و اقتصاد و فرهنگ و همه چی از همه مهمتر جایگاه زن خیلی از قبل خرابتر طلاق پذیرفته تر شده اما ارزش ما ب عنوان زن پایین تر اومده و دیدگاه مردا خیلی محترمانه نیست ب زن وقتی جدا میشی و مطلقه مشکلاتت خیلی زیاد میشه باور کن این و از من میشنوی ک تجربه دارم
روزی میرسه ک تنهایی اذیتت میکنه و میبینی انسان برای ارتباط کمه و همه ب دلایلی میخوان باهات باشن یا باید ب ارتباطاتی مسخره تن بدی یا تنها بمونی ک هر دو بسیار مخربه و آرزوی زندگیت و میکنی زندگی همیشه جنگه پس الان بجنگ برای.بهتر.شدن کتابخونه ت تو دستته دوست عزیزم همین گوشیت مطالعه کن و زندگیت و بهتر کن

اصلااااااا....من هر وقت میخوام بهش تذکر بدم به ارومی و با ارامش میشینم باهاش حرف بزنم ...اصلا نمیذار ...

پس از حل مشکل فرار میکنه من نمیتونم فتوایی واسه زندگیت بدم گلم اما آدم یکبار زندگی میکنه ما هم قرار نیست فقط زنده باشیم هستیم که زندگی کنیم خودت در نهایت میتونی تصمیمی واسه حس آرامشت بگیری واست دعا میکنم هر چی صلاحته همون بشه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
شرايط ي كيس مناسب و برات داره؟  سعي كن عوض شي  شايد رفتارت اذيتش ميكنه از قانون جذب استف ...

چه شرایطی ؟ من دیگه چیکار باید براش بکنم ؟ 

من ارومم حتی اروم‌تر هم شدم هر راهی بگی امتحان کردم 

چه شرایطی ؟ من دیگه چیکار باید براش بکنم ؟  من ارومم حتی اروم‌تر هم شدم هر راهی بگی امتحان کرد ...

ببين همه ي ادما فك ميكنن عالي هستن 

باهاش حرف بزن از علايقش بپرس بهش نزديك شو 

وابستش كن خودتم وابسته ميشي

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...
پس از حل مشکل فرار میکنه من نمیتونم فتوایی واسه زندگیت بدم گلم اما آدم یکبار زندگی میکنه ما هم قرار ...

دقیقااااااا همینه ...همیشه بهش میگم مشکل اینجاست که هیییچ وقت مشکل بین ما حل نمیشه فقط با داد و بیداد محکوم و سرکوب میشه و دوباره چند روز بعد سر باز میکنه ...اما کو گوش شنوا ....

من میگم الان به حالتی رسیدم که هیچی نمیخوام فقط همین که بلند حرف نزنه آرامش داشته باشم کافیه ...قلبم مشکل پیدا کرده

ببين همه ي ادما فك ميكنن عالي هستن  باهاش حرف بزن از علايقش بپرس بهش نزديك شو  وابستش كن ...

عزیزم هرررر راهی که بگی رو رفتم ...یه بار سه سال پیش یه جلسه مشاوره رفتم .اون مشاور میگفت هیچ حرفی برات ندارم خودت داری هر چی رو که من میخوام بهت یاد بدم میگی و اجرا میکنی

دقیقااااااا همینه ...همیشه بهش میگم مشکل اینجاست که هیییچ وقت مشکل بین ما حل نمیشه فقط با داد و بیدا ...

چقدر سخت 

اگه تحمل کنی جدا شدن دلیل مردم پسند نمیخواد تو باید زندگی کنی و نمی تونی اما مشکلات بعد طلاق و ارزیابی کن و با الان تراز کن تصمیم بگیر

چقدر سخت  اگه تحمل کنی جدا شدن دلیل مردم پسند نمیخواد تو باید زندگی کنی و نمی تونی اما مشکلات ...

منم به همین مشکلات بعد از جدایی و شرایط جامعه که فکر میکنم تنم میلرزه ...دلیل محاکمه پسند میخوام ...من حتی مادرم هم یک کلمه از مشکلات من نمیدونه حتی مادرم ...انقددددر رازدار زندگیمون بودم همیشه ...یعنی اسم جدایی رو بیارم یه شوک عظیم واسه همه س ....

حاضرم حتی ب ه با یه تفر دیگه که من بتونم به این بهونه حدا بشم