2777
2789
عنوان

خرگوووووش

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 64 پست
وااای چدا مال من انقو بو میداد؟۰😭دلم تنگ شد براااش 

اونقدری تمیز و ناز بود که خونه مادرشوهرمم میبردمش مهمونی وقتی مرد همه گفتن افسردگی میگیرم هی نیبردنم بیرون اخرشم اصرار کردن حامله شم😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم سریع عادت میکنن فسقلیا.حمامش میکردم من .یه قفسای مخصوصم دارن میدونی که؟واس اینکه جیششون ب ...

آره ولی من فعلا قفسشون رو نخریدم توی جعبه نگهش میدارم 

من خریدم آقائه گفت ۷ ماهشه 

ولسه تو چند ماهه بود ؟

راستی توی بغلت میمونن ؟ چنگ نمیزنن ؟

وااای مال من اصصصلا گاز نمیگرفت دستی بود بچه هم بود😭😭😭

فندق منم فقط رو دست من میموند بقیه رو گاز میگرفت همه میترسیدن اما من زیر اباسم میزاشتم رو سینه ام از یقه اش منو نگاه میکرددلم قش میرفت با اون چشای بزرگش😢😢

آره ولی من فعلا قفسشون رو نخریدم توی جعبه نگهش میدارم  من خریدم آقائه گفت ۷ ماهشه  ولسه ...

راستش نمیدونم ولی بچه بود.اصصصلا نه چنگ نه گاز فوق العاده بود وای من دلم واس همه حیوونا تنگ شد😭😭😭😭😭

خواهر داغمو تازه کردی😢😢

ای بابا چقد وابسته شدین بهش منو ترسوندین😥 اگه منم اینقد وابستش بشم میمیرم اگه نباشه

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
ای بابا چقد وابسته شدین بهش منو ترسوندین😥 اگه منم اینقد وابستش بشم میمیرم اگه نباشه

به خدا خیلی بده وابستگی به حیونا من الان جرات ندارم چیزی بخرم حتی برادرشوهرم هی میکه گربه بخرم من نمیزارم الان ماهی دارم به خدا به اونا هم وابسته شدم با اینکه لمس نمیشن 

به خدا خیلی بده وابستگی به حیونا من الان جرات ندارم چیزی بخرم حتی برادرشوهرم هی میکه گربه بخرم من نم ...

منم ماهی دارم باورتون نمیشه دستی شدن بهشون خورده نون میدن میان دهنشونو میزنن به دستم