خب دارم میگم مینیاتوری میگیرم بزرگتر از کف دست نمیشن عزیزم
بابا اونا بچه خرگوشن بعدا بزرگ میشن اتفاقا من رفته بودم مطب دامپزشکی واسه سنجایم یه زنه اورده بود روش اب هویچ ریخته بودن میکفت رنگ گرفته چطور حمومش کنم دکتر کفت اینا خرگوش معمولی ان اصلا ایران خرگوش مینیاتوری نیومد خیلی ام گرونه
فعلا ۲ روزه خریدم جیشش یکم بو میده 😅 راستی تو به همستر چه غذاهایی میدادی؟ آب هم میشه داد؟
به همستر هویج بده نون خشک کاهو گندم برنج ارزن .ابم همیشه باید داشته باشه.من یک ماه نگهش داشتم ولی حالم بهم میخورد نزدیک قفسش میرفتم بومیدادخیلی جیگر بود ولی واسه بو فروختم
نگو تورو خدا چجوری میگی بوندارن ؟من سنجابمو همین یه هفته پیش فروختم البته بگم همه چیو تو اپارتمان داشتم این حیوونا واسه خونه حیاطدار خوبن من عاشقشونم حیییف
نگو تورو خدا چجوری میگی بوندارن ؟من سنجابمو همین یه هفته پیش فروختم البته بگم همه چیو تو اپارتمان دا ...
گربه من که چن سلل پیش داشتم ماه بود اصلا بویی نداشت سنجابمم تو اپارتمان نگه میداشتم صبا هم با خودم میبرم باشکاه تو جعبه نگام میکرد یه ذره ام بو نداشت حتی پی پیشم تو جای خودش بود فقط پوست گردو و فندوقشو میریخت زمین
وااای چدا مال من انقو بو میداد؟۰😭دلم تنگ شد براااش
حیونکی مال منم مرد اونقدر ناز بود دسته همه رو گاز میگرفت جز من صبا تا شوهرم میرفت سر کار قفسشو تکون میداد که باز کن بیام بیرون میومد رو سینم مینشست پر پر نگام میکرد 😢😢