2777
2789
عنوان

خرگوووووش

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 64 پست
میشه صدهزار تومن دستی ب منم بدی😆😆 یا منم ب فرزندی قبول کنی؟!😢😂

یارانه تو از خونوادت بگیر بیار فرزند خودم شو عزیزم خودم عروستم میکنم عروس کوچولووووی من😍😘

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم متخصص خرگوشم  اصلا چیزی به عنوان خرگوش منیاتوری تو ایران نداریم تو امریکان اونم بال ...

اینم که من میخوام بگیرم ۳ و ۷۰۰ قیمتشه میگه شناسنامه داره اگه هم بزرگ شد مال خودمه پولتو پس میدم‌اما فک کن بزرگش کنی بعد ببری بگی نمیخوامش دیگه دلم نمیاد خوووو

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
یارانه تو از خونوادت بگیر بیار فرزند خودم شو عزیزم خودم عروستم میکنم عروس کوچولووووی من😍😘

😂😂😂همون چهل تومن تو گلوت گیر کرده😢😢 برام جهازم میخری؟؟ جهازمو دستو پاشکسته خریدمااا  ولی مبل و سرویس چوب توان خریدشو نداره خونوادم😐😐😢😢 بابام چون بخاطر یه بیماری ک داشتن بیکار شدن دیگه واقعا توش موندن😅😅 پس میام بچه خودت میشم😍😍😍😍😍😍😍😍

من همستر دارم خیلی عالیه

همسترت رو میتونی بغل کنی؟چنگت نمیزنه؟

😂😂😂همون چهل تومن تو گلوت گیر کرده😢😢 برام جهازم میخری؟؟ جهازمو دستو پاشکسته خریدمااا  ولی م ...

آره بابااااا بلات میخرم تو بیا دخمل خودم بشو بقیه ش حله 

اینم که من میخوام بگیرم ۳ و ۷۰۰ قیمتشه میگه شناسنامه داره اگه هم بزرگ شد مال خودمه پولتو پس میدم‌اما ...

خیلی نازن 

اگه جاشو داری نگهش, دار 

من دارم نزدیک دو سالشه مثه بچه نداشتم دوسش دارم با اینکه بزرگو زشت شده 

👄💄👠
ووووی دلم قنج رفت براش میخوام اسمشو بذارم پنبه یا گوش مروارید نر میخرم

من خواهر وبرادرشون داشتم اسماشون جمشید وخورشید بود ولی خب خیلی جیش میکردن مامانمم گفت اگه بازم میخوای اینجا نگهشون داری خودتم باید بری از این خونه فکرش بکن خوشگلای مامان وقتی میرفتم دانشگاه باد میکردن دور خودشون هی میتابیدن تا من بیام

آره بابااااا بلات میخرم تو بیا دخمل خودم بشو بقیه ش حله 

چجوری دخترت بشم خوووو😢😢 ب کمش هم قانعما.از این مبلای راحتی دوتومنی و سرویس چوبای سه تومنی هم باشه خوبه هاااا😆😆