2777
2789
عنوان

اولین رابطه بعد زایمان طبیعی

106554 بازدید | 35 پست

سلام دوستان. من امروز اولین بار بعد ۳۵ روز بعد از زایمان طبیعی م خواستیم ارتباط داشته باشیم با همسرم, خیلی سخت بود برام. درد داشتم و حس کردم یه چیزی مانع میشه که بره تو. ینی فقط همسرم تونست یکم دخول داشته باشه و من درد داشتم. ژل لوبریکانت هم استفاده کردم. بخیه هام ظاهرا اوکی هستن. بنظرتون طبیعیه.  کسی تجربه ای داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من اینجوری بودوازقبل تنگترکه هنوزم هست بااینکه۱۰ماه اززایمانم میگذره

اهان چجوری اخه از قبل تنگ تره میش برام سواله 

درضمن امضاتونوخوندم ایشالله خدا دخمل گلت خفظ کنه

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
[QUOTE=90255017] برای من که خیلی گشاد شد اصلا راضی نیستم دکتر احمق خوب برام ندوخت خیلیم پارگی داشتم ...

چون ایران طبیعی زوریه

الهی بگشن دردی که کشیدم تا مرگ رفتم کلی بلا سر خودم اومد بچمم داشت میمرد یک هفتم بستری بود

فقط نفرین میکردم کسایی که محبورم کردن به طبیعی

از حمله مادرشوهر احمق و همه‌کسایی که نزاشتن برم خصوصی

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
اهان چجوری اخه از قبل تنگ تره میش برام سواله  درضمن امضاتونوخوندم ایشالله خدا دخمل گلت خفظ کنه

مرسی عزیزم

خودمم نمیدونم ولی بایه بخیه اضافی میشه تنگ کرد

امیدت فقط به اون بالایی باشه
چون ایران طبیعی زوریه الهی بگشن دردی که کشیدم تا مرگ رفتم کلی بلا سر خودم اومد بچمم داشت میمرد یک ه ...

الهي عزيزم😔😔

باز خداروشكر كه حال هردوتاتون خوبه

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
سزارين چي خانوما؟بعد چه مدت بايد رابطه داشته باشيم؟

ما ک بعد ۱۰ روز به روال عادی برگشتیم 🙂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(