2777
2789
عنوان

اولین رابطه بعد زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 106701 بازدید | 35 پست
چون ایران طبیعی زوریه الهی بگشن دردی که کشیدم تا مرگ رفتم کلی بلا سر خودم اومد بچمم داشت میمرد یک ه ...

منم خمین بلا سرم اومد تو دولتی بعدشم تمام بخیه ها باز شدن و مثانم افتادگی پیدا کرد ورفتم عمل زیبایی کردم و مثانم رو بالاکشیدم ک اندازه سزارین   تو بیمارستان خصوصی پام در اومد

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۴۰ روز رابطه نداشته باشی بیچاره مرده..البته میشه دخول نداشت..

تا چند روز خونریزی داریم؟خیلی درد داره یعنی..من میترسم..عین شب اول عروسی..زایمانت چطور بود..چند ساعت طول کشید تا بیاد..

کنار تو بهترین حوای زمینم..

منم راضی نبودم کلا فرم بدنم عوض شد خدا لعنت کنه دکتر عوضی ام الان میخوام یه بچه دیگه سزارین بیارم بعدش برم عمل زیبایی کنم 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

من 8 ماه بارداری رابطه نداشتم سه ماه بعد زایمانم و بیچاره شوهرم کجا سرگرم بود خدا میدونه   

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
تا ۴۰ روز رابطه نداشته باشی بیچاره مرده..البته میشه دخول نداشت.. تا چند روز خونریزی داریم؟خیلی درد ...

من دوهفته است از زایمانم میگذره شوهرم صب پامیشه هی میگه بنظرت بهترشدی  خودم از دیدن قیافه مظلومش دلم میسوزه میدونم چیمیکشه

من خونریزیم فقط روزای اول بود الان نهایت لکه بینی اونم خیلی کم

من بخاطر کیسه آبم که پاره شده بود با امپول فشار زایمان کردم که تقریبا دوروز طول کشید  چون بدنم نسبت ب امپول فشار مقاومت میکرد ، ولی درکل تجربه خوبیه 

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
من دوهفته است از زایمانم میگذره شوهرم صب پامیشه هی میگه بنظرت بهترشدی   خودم از دیدن قیافه مظل ...

شما تونستی؟ من ۶ ماه میکذره و نتونستم درد و سوزش شدید دارم و انگار کلا بسته 

هم شیاف استروژن مصرف کردم هم لوپریکانت اما بی تاثیره

Silenc says a lot more than you think 🤍