baharrrbanooo مدیر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 190 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 40 پست خانوما بگید مهریتون چیه و چقدره و مهریه برای خودتون یا خانوادتون چقدر مهم بود؟خودمم میگم😅 1398/02/26 | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharrrbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 190 منو و همسرم دوس بودیم دلم میخواست ۳۱۳ باشه برای اون عروسشونم ۳۱۴ بود اما برادرشوهرم نزاشت گفت اون قد ... فدا سرت بابا ولی باید به برادرشوهرت میگفتین هرکسی هر زمان بخواد مهرشو بگیره با نرخ ردز طلا حساب میشه! پس جدید و قدیم نداره واسه زن خودشو بالا انداخته😑
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6867 فدا سرت بابا ولی باید به برادرشوهرت میگفتین هرکسی هر زمان بخواد مهرشو بگیره با نرخ ردز طلا حساب میشه ... اره اما کلا تو همه چی دخالت میکرد منم ساکت بودم اما داع ی لباس عروس ب دلم گذاشت حلالش نمیکنم همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
baharrrbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 190 اره اما کلا تو همه چی دخالت میکرد منم ساکت بودم اما داع ی لباس عروس ب دلم گذاشت حلالش نمیکنم ای بابا☹چطور؟ عروسی نگرفتین؟
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6867 ای بابا☹چطور؟ عروسی نگرفتین؟ گرفتن اما من تو هیچی نظر ندادم یعنی نزاشتن همه چی ب میل خواهر شوهر برادر شوهرم بود همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 جدي؟ من قبل عقد واسم مهم نبود ولي وقتي تعيين شد تصميم گرفتم بعد عقد ببخشم ولي ترسيدم ترسيدم مشكلي پ ... عزیزم برای من مهم نبود چون میدونستم همسرم چه جور آدمیهآدم قبل از هر چیزی باید طرف مقابل شو بشناسهمن خودم به شخصه دوست نداشتم مهریه تعیین کنن برام اگه چندتا سکه میخواد ضامن خوشبختی من بشه میخوام نشه 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
میس_هرماینی عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 8216 مجردم اما به مهریه اعتقاد ندارم ولی چون اینجا اجباریه یه جلد حافظ😍من شرط تنصیف اموال رو ترجیح میدم خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.
bittermoon عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 812 من ١٤ تا. اونم بخشيدم و حق طلاق گرفتم "هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر میدارم. بگذار آنچه از دست رفتنیست از دست برود". نادر ابراهيمي
عطرین21 عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 526 خانواده دختر براشون مهمه یه حس امنیت نسبی ای میده بهشون باهمون قانون وشرعی که مهریه روقبول میکنم یادتون باشه باید برابر صیغه وقانونای اینجوری هم سکوت کرد
djhossein عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 235 این 500 تا یا 1000 تا قابل وصول هست یا ۱۱۴ رو حساب میکنن؟؟؟
baharrrbanooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 190 گرفتن اما من تو هیچی نظر ندادم یعنی نزاشتن همه چی ب میل خواهر شوهر برادر شوهرم بود حالا دیگه عصشو نخور گذشته ها گذشته.ایشالا از این به بعد همه چیز اونطور که میخوای پیش بره❤