2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

110تا بود همه رو بخشیدم

برای خانواده ام مهم بود خیلی

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مهریه منو پدرشوهرم تعیین کرد

خانواده م صدوچهارده تا مد‌نظرشون بود

خودم چهارده تا

پدرشوهرم گفت هفتصد و چهاردهدتا

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
پدرشوهرم حدودششصدتا سکه هزارسیصدخورده ای شاخه گل نرگس ب تاریخ تولدم بقیشو یادم نیس

پدرشوهرموببین جوووون بابا پدرشوهرم جنتلمنه جنتلمنه😅

منم عشق اونم جدی میگم😓😒

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

من ٥١٤ تا

مامانم گفت دختر منم مثه دختر خودتون هرچي واسه اون دختراتون كردين واسه اين دخترتونم كنيد پدرشوهرم گفت واسه دخترام پونصدتاست واسه سميرا  ٥١٤ تا

اين چه حرف است كه در عالم بالاست بهشت؟ هركجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت
عزیزممم😍😅چنتا میگفتین اونا قبول نکردن؟

منو و همسرم دوس بودیم دلم میخواست ۳۱۳ باشه برای اون عروسشونم ۳۱۴ بود اما برادرشوهرم نزاشت گفت اون قدیم بود الان اینقد زیاده و .. من خیلی غصه میخوردم😢اما برای خونوادم مهم نبود همش میگفتن دخترمون بخواد اذبت شه دستشو میگیریم و میاریمش یه سوزنم نمیخوایم مهم بچمونه..اما من همیشه تو دلم موند

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
110تا بود همه رو بخشیدم برای خانواده ام مهم بود خیلی

جدي؟ من قبل عقد واسم مهم نبود ولي وقتي تعيين شد تصميم گرفتم بعد عقد ببخشم ولي ترسيدم

ترسيدم مشكلي پيش بياد و خونوادم سرزنشم كنن ك خودسرانه اين كارو كردم 

اين چه حرف است كه در عالم بالاست بهشت؟ هركجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت