2777
2789
منو و همسرم دوس بودیم دلم میخواست ۳۱۳ باشه برای اون عروسشونم ۳۱۴ بود اما برادرشوهرم نزاشت گفت اون قد ...

فدا سرت بابا ولی باید به برادرشوهرت میگفتین هرکسی هر زمان بخواد مهرشو بگیره با نرخ ردز طلا حساب میشه! پس جدید و قدیم نداره واسه زن خودشو بالا انداخته😑

فدا سرت بابا ولی باید به برادرشوهرت میگفتین هرکسی هر زمان بخواد مهرشو بگیره با نرخ ردز طلا حساب میشه ...

اره اما کلا تو همه چی دخالت میکرد منم ساکت بودم اما داع ی لباس عروس ب دلم گذاشت حلالش نمیکنم

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا☹چطور؟ عروسی نگرفتین؟

گرفتن اما من تو هیچی نظر ندادم یعنی نزاشتن همه چی ب میل خواهر شوهر برادر شوهرم بود

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
جدي؟ من قبل عقد واسم مهم نبود ولي وقتي تعيين شد تصميم گرفتم بعد عقد ببخشم ولي ترسيدم ترسيدم مشكلي پ ...

عزیزم برای من مهم نبود چون میدونستم همسرم چه جور آدمیه

آدم قبل از هر چیزی باید طرف مقابل شو بشناسه

من خودم به شخصه دوست نداشتم مهریه تعیین کنن برام اگه چندتا سکه میخواد ضامن خوشبختی من بشه می‌خوام نشه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من ١٤ تا. اونم بخشيدم و حق طلاق گرفتم

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
گرفتن اما من تو هیچی نظر ندادم یعنی نزاشتن همه چی ب میل خواهر شوهر برادر شوهرم بود

حالا دیگه عصشو نخور گذشته ها گذشته.ایشالا از این به بعد همه چیز اونطور که میخوای پیش بره❤