1147
1226

سلام خانما من فردا مهمونی دارم میخوام ته چین درست کنم همیشه با برنج ایرانی درست میکردم تموم کردم با برنج دونه بلند خوب میشه ایا؟

ای در دلم نشسته ، از تو کجا گریزم....


با شرکت در قرعه کشی چیکادو برنده ساعت اوریجینال جاست کاوالی باشید

کلیک کنید

1156

با برنج ايراني خيلي بهتر ميشه خب

ولي با اونم ميشه فقط يه كم بزار بيشتر جوش بخوره نه خيليييا زعفرونشم بيشتر بده چون برنج هندي طعم نداره

❤️❤️❤️ششمين سالگرد آشناييمونم اومد ورفت و من هنوزم مثه روز اولى كه ديدمت عاشقتم همسر جان❤️❤️❤️
با چه مدل برنجی درست میکنه؟    

ایرانی ولی غیر از طعم و مزه عالیش بافتشم بی نظیره هم اینکه کاملا قالبی در میاره هم اینکه کاملا پوک و دونه هاش جدا از همه و اصلا بوی تخم مرغ نمیده عطر دلنیشینی داره کنارشم یه سالاد شیرازی عالی هم سرو میکنن

1213
با برنج ايراني خيلي بهتر ميشه خب ولي با اونم ميشه فقط يه كم بزار بيشتر جوش بخوره نه خيليييا زعفرونش ...

پس برم برنج ایرانی بخرم فایده نداره با هندی

ای در دلم نشسته ، از تو کجا گریزم....
پس برم برنج ایرانی بخرم فایده نداره با هندی

ته چين با برنج ايراني يه چيز ديگه س

برنجتم يه كم زنده تر بر دار كه با مواد مخلوط ميكني خمير نشه

نوش جان🌹

❤️❤️❤️ششمين سالگرد آشناييمونم اومد ورفت و من هنوزم مثه روز اولى كه ديدمت عاشقتم همسر جان❤️❤️❤️
1167
طرز تهیه لطفا.ممنون  


من برا دو پیمانه برنج ی لیوان ماست و ی تخم مرغ میگیرم

برنج میذارم بجوشه ولی زندهتر از حالت معمول برمیدارم

تخم مرغ و ماست خوبه خوب هم میزنم زعفرون هم میریزم بعد برنج باهاش قاطی میکنم

کف قابلمه یخورده روغن میریزم ی مقدار برنج میریزم بعد مایه گوشتی ک درست کردم میریزم بعدش بقیه برنج یخورده فشرده میکنم یکی دوتا چوب دارچین میذارم روش زیرشو روشن میکنم اماده بشه

برا مایه وسطش 

ی پیاز ریز خردشده رو با گوشت چرخ شده تفت میدم ی قاشق رب میزنم با فلفل سیاه و نمک 

بادمجون داشته باشم حلق حلقه میکنم سرخ میکنم میچینم رو گوشتا

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1159

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

1229
1224
1207
1236
1238
1218
1212
1231
1180
224
29
1198
1216