2777
2789
عنوان

کیا مث من بودن و بار دار شدن

165 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گلم..۸ الی ۹ ماه ک اقدام ب بارداری میکنم....و سایز فولیکولمم ریز بوده این ماه با لتروزل و کلومیفن و متفومین ..روز دوازد پریودم سونو دادم و فولیکول هایی باسایز های سمت راست ۲۸ و سمت چپ ۱۸و۲۰ ک همون روز دکتر برام امپول ازاد سازی تجویز کرد ..من روز دوازدم صبحش نزدیکی کردم غردبش امپول زدم و تقریبا ۳۸ .ساعت بعد امپولم نزدیکی کردم  ک ۴۸ ساعت بعد تزریق درد شدیدی داشتم تا چند ساعت..دردم کمتر شد  .. ی روز خوب بودم دوبارخ روز بعد تیر عمیقی زیر دلم‌میکشید ک خیلی دردم کرد.ایا امکان بار داریم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداییش خیلی پیچیده بود

انشالله که بارداری

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
نزدیک هام‌خوب بوده  بنظرتون احتمال بار داری هست

اره عزيزم چرا نباشه

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏