2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

431 بازدید | 33 پست

دوستان من خواهر شوهرم چشمش رو عمل کرده شوهرم بهم گفت بریم پیشش من گفتم نه من نمیرم تو خواستی برو دیروز میگفت داشته گلایه میکرده که نیومدین پیشم ولی من نمیتونم برم به نظرتون کارم درست بوده اگه مادرشوهر و پدر شوهرم بودن میرفتم ولی خواهر شوهرم و مادرشوهرم اونقدر اذیت کردن نمیخوام حتی ببینم من نمیتونم جوابشان رو بدم بخدا اونقدر اذیتم کردن یه سال از عروسیم میگذره یادم میفته گریه میکنم دختره تو عروسی حتی نمیذاشت با شوهرم برقصم عقده ای هست چهل سالشه ازدواج نکرده البته بیشتر خودش میگه چهل

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میرفتی اما سنگین برخورد میکردی زمین گرده اسیاب به نوبت اذیتاش به خودش میرسه  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
ینی چی ک نمیذاشته با شوهرت برقصی😲

اصلا چنین چیزی امکان نداره... تالارای الان والا عروس و داماد هزار تا باهم رقصدارن... رقص تاریک رقص تک رقص دو نفره رقص شاباش.... 

منم تیر میشه یه سال ک ازدواج کردم یه خواهرشوهر فقط دارم اونم عفریته...شوهرم آبجیشو بلاک کرده با مامانشم سرسنگینه انقد ک این دو نفر پلید تشریف دارن ک پسرشون فهمیده شوهرم کم اورد انقد منو اذیت کردن خودش اقدام کرد و گفت قطع رابطه....قبل ازدواج دوره نامزدی زیر زیرکی اذیتم میکردن منم ب شوهرم نمیگفتم فشار روش نباشه فکرشو کنین چون میدونستن شوهرم آبجیشو دوس داره فک کردن میتونن منو اذیت کنن با اولین اقدام مستقیم بعد عروسی ک آبجیش بهم بی احترامی کرد دقیقا ایام عید بود شوهرم پرسید گفتم اره جلو فلانی چشمشو قلنبه کرد و صداشو واسم بالا برد اینو ک گفتم شوهرم گفت دیگه تمومه بی احترامی ب تو بی احترامی ب منه گفت وجدانت راحته ک خوب بودی اونا خوبی سرشون نشده 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

مادرشوهرم گفته به شوهرم زنت ما رو نمیپسنده نمیاد شوهرم هم گفته نه که وقتی میومد تحویلش میگرفتین خواهر شوهرم گفته حالا میبینی چیکارتوم میکنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم