2777
2789
عنوان

صدا کردن مادرشوهر و پدرشوهر😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 97 پست

مامان و بابا

خجالت رو بیا از جاریم یاد بگیر از زمان دوستی با برادر شوهرم به مادرشوهرم‌اس میداد ک مامان جون تولدت مبارک

عشق اول اونی نیست که اول از همه اومده...اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچکس نمیتونه جاشو بگیره      

من به شوهر خالم میگفتم عمو

زد و شد پدرشوهر ما

فکر کن همسرم میگفت باید بهش بگی اقاجون😐

انقدر سخت بود ولی گفتم دیگع😐

بعد ی مدت گفت به مامانم بگو مامان جون😯

حالا خالمه ها 

گفتم جمع کن بابا😐

زندگی زیباست چشمی باز کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  روز اول که رفتم    خجالت میکشیدم  به پدر شوهرم  بگم بابا   

مادر شوهرم گفت    بابا رو صدا کن کارش دارم 

اسمش کاس اقا 

منم گفتم  کاس اقا 😐 بیا مادر کارت داره 😂

بعد  شوهرم منو نگاه کرد  گفت  اینجوری صداش نکن زشته😑

منم گفتم  خب اسمش اقا داره     چی بگم   اقا کاس اقا 😂

گفت نه بگو بابا😰😱

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خوشبحالت

چرا؟اگه مادر شوهر نداشتم پدرشوهر داشتم خوب بود...یک زن بدجنسیه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
اقا و فلانی خانم

عه؟  فامیلیشونو میگی؟  

ناراحت نمیشن؟ 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
خیلی جالب صداش میزنی😅

رابطمونو باید ببینی همینطور خشک و رسمی و مسخرست🙄😐

البته دیگه دخالت اینا نمی کنه اینش خوبه ولی کلا حس نمی کنم عضوی از خونوادشونم 

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2