2777
2789
عنوان

صدا کردن مادرشوهر و پدرشوهر😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 97 پست
😆😆😆😆 وای چه باحال

😂😂😂 هل شدم خب

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان اقاجون ولی کاش میشد اسمشون و با خانوم و اقا صدا کرد چون اصلا مثه مامانمو بابام نیستن۱سر سوزن ...

منم از روز عقد مامان و بابا صداشون میکردم.همسرم گفت اینجوری صداشون نکن پشیمون میشی.دقیقا این اتفاق افتاد انقدر بهم بدی کردن دیدم حیفه اینهمه احترام.دیگه گفتم حاج آقا وحاج خانوم.

اما پدرشوهرم بد بهش برخورده بود

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من  روز اول که رفتم    خجالت میکشیدم  به پدر شوهرم  بگم بابا    ...

حالا کاس آقا یعنی چی؟

من تا حالا نشنیده بودم این اسمو کدوم شهرین شما؟

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
مادر...پدر شوهرم ندارم شوهرم بچه یتیمه😳

ای جانم غصه نداره که اونایی کا دارنم خیلی راضی نیستن😅ایشالا شوهرت با تو تمام نداشته هاشو فراموش میکنه و در کنار خانواده جدیدش حس خوبی داره و حتما هم همینطوره😍

کاس آقا اسمه؟؟؟؟

اره 😂 تازه داداششم ناز اقاس😂😂

میترسم بعد ها بگن اسم پدر بزرگ رو بچت بزار😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
منم از روز عقد مامان و بابا صداشون میکردم.همسرم گفت اینجوری صداشون نکن پشیمون میشی.دقیقا این اتفاق ا ...

کاش منم اینجوری میشد صداشون کنم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

من هیچی صداشون نمیکنم وارد میشم لبخند میزنم سلام و احوالپرسی میکنم کاری هم داشته باشم باهاشون منتظر میشم ارتباط چشمی داشته باشیم کارمو بگم...واقعا انقد ظلم و تحقیر کردن که اصلا دلم نمیاد مامان بابا صداشون کنم و بجز مامان بابا هم اونا خوششون نمیاد صداشون کنم در نتیجه صداشون نمیکنم

منم از روز عقد مامان و بابا صداشون میکردم.همسرم گفت اینجوری صداشون نکن پشیمون میشی.دقیقا این اتفاق ا ...

چه جالب که شوهرت از اول اینو گفته و انگار میدونسته قراره چحوری باهات رفتار کنن

اره 😂 تازه داداششم ناز اقاس😂😂 میترسم بعد ها بگن اسم پدر بزرگ رو بچت بزار😂

خدای ناز آقا دیگه خیلی بده برای ی مرد   

حتما سیبیلو هم هست  

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
من نظرمو گفتم    

اهان😃

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792