ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامان اقاجون ولی کاش میشد اسمشون و با خانوم و اقا صدا کرد چون اصلا مثه مامانمو بابام نیستن۱سر سوزن ...
منم از روز عقد مامان و بابا صداشون میکردم.همسرم گفت اینجوری صداشون نکن پشیمون میشی.دقیقا این اتفاق افتاد انقدر بهم بدی کردن دیدم حیفه اینهمه احترام.دیگه گفتم حاج آقا وحاج خانوم.
اما پدرشوهرم بد بهش برخورده بود
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ای جانم غصه نداره که اونایی کا دارنم خیلی راضی نیستن😅ایشالا شوهرت با تو تمام نداشته هاشو فراموش میکنه و در کنار خانواده جدیدش حس خوبی داره و حتما هم همینطوره😍
من هیچی صداشون نمیکنم وارد میشم لبخند میزنم سلام و احوالپرسی میکنم کاری هم داشته باشم باهاشون منتظر میشم ارتباط چشمی داشته باشیم کارمو بگم...واقعا انقد ظلم و تحقیر کردن که اصلا دلم نمیاد مامان بابا صداشون کنم و بجز مامان بابا هم اونا خوششون نمیاد صداشون کنم در نتیجه صداشون نمیکنم
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤