2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

306 بازدید | 28 پست

من دیروز دوتا بی بی گذاشتم هر دو مثبت شدن .دیروز از دادم گفت مشکوکی.امروز بی بی زدم مثبت بود انا شدیدا علایم پریودی دارم.یعنی چی

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
یه چندروز صبرکن باز برو ازمایش بده من اولین باز ۷۱ بود دکترم گفت مشکوکه دوروز بعدرفتم بتام ۴۵۰ بود&n ...

چند روز بعد موعدت رفتی

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاء الله که حامله ای عزیزم منم تو اقدام بودم، امروز موعدمه و دلم به شدت درد میکنه، فکر کنم دارم ...

اخی چند وقته اقدامی.من یه ساله

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

منم تا حالا پنج تا بیبی گزاشتم سه تاشون هاله دارن و دوتاشونم منفی نمیدونم چکار کنم کلی هم علایم دارم

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

عدد بتات چند بود چندم موعدت ازمایش دادی؟ باید 48 ساعت بعد دوباره ازمایش بدی

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من امروز بايد پرى ميشدم يا حداقل ي لك ميديدم ولى هنو ك خبرى نيست.هيچ علائمى هم ندارم نه پريودى نه باردارى😖😖😖😖استرس دارم خيييليييييي

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
منم تا حالا پنج تا بیبی گزاشتم سه تاشون هاله دارن و دوتاشونم منفی نمیدونم چکار کنم کلی هم علایم دارم

بخدا سر این بی بی چکا من سکته میکنم

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
عدد بتات چند بود چندم موعدت ازمایش دادی؟ باید 48 ساعت بعد دوباره ازمایش بدی

یه ردز بعد از موعدم.بی بی ها سریع دوتای شدن.ازم گفت مشکوکه .گفت رو ۴۸ هس

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

از ديروز همش دارم با خودمكلنجار ميرم بي بي بزارم يانه-هرجور فك ميكنم دستودلم نميره ب بى بى😂😂😂😂😂😂😂

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

من ماه قبل هم هاله داشت ولی بتا مشکوک بود و فرداش پریود شدم با درد شدید

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
چند روز بعد موعدت رفتی

من از۶روز مونده به پریودم شروع کردم بی بی زدن‌چون باشگاه میرفتم خطرناک بود بعدم ازمایش اخرم افتاددقیقاروز پریودم 

میشه دخملی تودلیم یه صلوت بفرستیدسالم بیادبغلم‌😍😍😍😘😘