2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست

علائمی بارداری شبیه علائمی پریودی هستش برای خیلیا اینطوری بوده اگه سه تا بی بی چکت مثبت بوده پس حامله ای گلییی

خداجوونم شکرت بخاطر عشقم شکرت بخاطرهمسر مهربونم شکرت بخاطر زندگیم خداجووونم همه ی عاشقارو بهم برسون آهای توک امضای منو می‌خونی الهی حاجت روا بشییی و زندگیت پراز آرامش باشه الهی🤲🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا از زبونت بشنوه‌

انشالا هرکسی تواین تاپیک نی نی میخاد خدای جفت دوقلو نصبیش کنه الهیییی  

خداجوونم شکرت بخاطر عشقم شکرت بخاطرهمسر مهربونم شکرت بخاطر زندگیم خداجووونم همه ی عاشقارو بهم برسون آهای توک امضای منو می‌خونی الهی حاجت روا بشییی و زندگیت پراز آرامش باشه الهی🤲🤲
یه ردز بعد از موعدم.بی بی ها سریع دوتای شدن.ازم گفت مشکوکه .گفت رو ۴۸ هس

دیگه بی بی چک نزن همون ازمایش بده باید تو 48 ساعت 2 برابر شه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من ماه قبل هم هاله داشت ولی بتا مشکوک بود و فرداش پریود شدم با درد شدید

به اون میگن بارداری شیمیایی ایتم های غلظت خونتو چک کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
وا نکنه واسه منم شیمیایی باشه

شما که هنوز پریود نشدی کارهای سنگین انجام نده بتات بالا میره شاید لقاحت دیرتر بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من‌روز موعدم ۴۸ بود...دوروز بعدش ۱۹۰....پوچ بود😔

واسه منم دقیقا 49 بود پوچ بود ولی واسه شما شاید اینطور نباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا پوچ بود.خوب  مگه نباید دو روز بعد دو برابر بشه

تو پوچ دو برابر میشه بتا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40