2777
2789
عنوان

ممکنه بچه جاریم اوتیسم داشته باشه؟

1351 بازدید | 52 پست

من با بچه های زیادی سر و کار نداشتم که بدونم عادیه یا نه ولی بچه جاریم ۱۱ ماهشه میگه نمیزاره پوشکشو عوض کنم بهش دست میزنم جیغ میکشه بعد میگه عصبانی میشه سرشو محکم میکوبه زمین ، ماشین بازی میکنه با سر میره تو دیوار براش هم مهم نیست، چند بار دست زده به بخاری و دستشو سوزونده 

نمیفهمه جیز و دست نزن اینا چیه مامانش میگه شلوغ میکرد خواستم با سوزن بترسونمش یکم زدم به دستش که بترسه ولی اصلا عین خیالشم نبود

کوچیک تر بود خیلی سخت میخندید 

اینم بگم پسر دایی شوهرم اوتیسم داره ممکنه تو ژنشون باشه؟

اینایی که گفتم از علائم اوتیسمه؟ یا نرماله؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان نه نرماله کاملا

اینکه پسر دایی شوهرم اوتیسم داره تاثیر داره؟

ممکنه تو بچه هامون دیده بشه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

والا مامانش نرمال نیست

بچه یازده ماهه رو با سوزن می ترسونن؟

بچه چی حالیشه آخه؟

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
اولین علامت و مهمترینش اینه که نمیتوننچشم تو چشم بشن

نه کامل چشم تو چشم میشه