2777
2789
عنوان

شوهربد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 85 پست
نه بابا پولداري چيه شايد الان واقعا به اون پول نياز نداشتيم ولي دليلم نميشه كه بذر بخشش كنيم😅

منم زنم حاملس تو بیمارستان کرایم عقب افتاده پیاممو ب شوهرت نشون بده نازی خخخ

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
منم زنم حاملس تو بیمارستان کرایم عقب افتاده پیاممو ب شوهرت نشون بده نازی خخخ

😅😅😅😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من چند روزه نه حرف میزنه نه سمتم میاد کلا حرف ما سلام سر غذا مرسی بعد شب بخیر بغلش میکنم میگه ن ...

این احتمالا ازجای دیگه داره گرم میشه ..زود دست ب کارشو😕

همش میگه ماساژم بده جون توپاهام دردمیکنه کمرم دستم😕تازگیام که پاش واریس شده دیگه بدتر

همشون لنگه ی همن😕حالا یبارما بگیم ماساژ بده بعدا میگه وای یادم رفت😐مرگه یادم رفت 

همشون لنگه ی همن😕حالا یبارما بگیم ماساژ بده بعدا میگه وای یادم رفت😐مرگه یادم رفت 

یبار شوهرم گفتم کمرم یکم بمال اخرشب میگه ٢٠تومن بدم ماساژ ندم😅😅😅😅

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫
مفت خورن😐😂

دیشب ساعت ۵ صبح خوابیدم ۸ بیدارم کرد که براش صبحونه درس کنم از صبح میگرنم عود کرده

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
من یباردعوت کرد انقد باهاش دعوا کردم  دفعه بعد ازم پرسید😕

منم دعوا میکنم ولی کار خودشو میکنه 😐😐

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
دیشب ساعت ۵ صبح خوابیدم ۸ بیدارم کرد که براش صبحونه درس کنم از صبح میگرنم عود کرده

چقدر تنبل . بدبخت شوهر من چند ساله خودش صبحانه اماده میکنه . میخوره میره  سرکار .منم راحت مبخوابم نمیفهمم کی میره

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم