mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 عنوان سندروم داون ! آمينوسنتز 456 بازدید | 42 پست كيا رفتن آمينوسنتز؟ من امروز رفتم،گفتن جوابش ١ماه ديگه آماده ميشه! تا اونموقع دق ميكنم من😥😥 اراهى نيست زودتر جواب رو بگن؟ خيلى گرون بووووود، خدا به داد كم درآمدا برسه خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘 1398/02/26 | 00:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوینا_بانو عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 29551 راهش این بود که همون موقع هزینه اضافی پرداخت می کردین و جواب سریع سه روزه می گرفتین. آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
samiiiiiiiiiiiiiiiii عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3689 نگران نباش عزیزم ۹۹درصد از آمینو و سل فری اوکیه و مشکلی نداره..بسپر ب خدا و الکی ام استرس ب خودت و تو دلیت نده 🧡
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 تو غربالگری مشکلی پیش اومده بود؟ غربالگرى اولم سالم بود،سونو غربالگرى دوم هم سالم بود، دكتر گفت اگه ميخواى آزمايش بنويسم،گفتم بنويس خيالم راحت شه،ريسك شد ١ به ٩٥ دوباره نوشت آمينو سنتز خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
kabb عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 606 ان شاالله که چیزی نیستحق دارید شرایط سختیهولی اگه سونوتون خوب بوده، ان شاالله مشکلی نیست همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
آوینا_بانو عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 29551 سال ۹۴ تقریباً یک میلیون دادیم. جواب سه روزه هم ۶۰۰ می گرفتن که البته ما پرداخت نکردیم. گفته بودن ۲۰ روزِ کاری طول می کشه ولی بیشتر طول کشید حدود ۲۶ روز شد آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
ayli_yousef عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 1647 غربالگرى اولم سالم بود،سونو غربالگرى دوم هم سالم بود، دكتر گفت اگه ميخواى آزمايش بنويسم،گفتم بنويس خ ... خب وقتی سالمه چراازمایش دادی اخه؟انشاالله سالمه
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 راهش این بود که همون موقع هزینه اضافی پرداخت می کردین و جواب سریع سه روزه می گرفتین. والا ٤٥٠ تومن دادين برا نمونه بردارى، ١ ميليون و ٢٠٠ داديم برا آزمايش، نگفتن كه پول بيشتر بدين جواب زودتر حاضر ميشه! خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 خب وقتی سالمه چراازمایش دادی اخه؟ انشاالله سالمه دكتر گفت اونجورى صلاحه خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
بانوجان73 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 9839 سال ۹۴ تقریباً یک میلیون دادیم. جواب سه روزه هم ۶۰۰ می گرفتن که البته ما پرداخت نکردیم. گفته بودن ۲۰ ... اگه سونو غربالگری اوکی باشه هم بازم نیاز هست آمینو بدیم؟ 🖤
آوینا_بانو عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 29551 والا ٤٥٠ تومن دادين برا نمونه بردارى، ١ ميليون و ٢٠٠ داديم برا آزمايش، نگفتن كه پول بيشتر بدين ... به ما گفتن. ۶۰۰ تومن اضافه می گرفتن و فقط سه فاکتور اصلی رو بررسی می کردن. بعد بقیه کاریوتایپ رو طبق روال بررسی می کردن. آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 سال ۹۴ تقریباً یک میلیون دادیم. جواب سه روزه هم ۶۰۰ می گرفتن که البته ما پرداخت نکردیم. گفته بودن ۲۰ ... به ما گفتن ١ ماه، برا شما جواب خوب بود؟ خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘