2777
2789
عنوان

خستم

176 بازدید | 16 پست

مردی که متاهله و دوس پسر قدیمی من بوده و دست از سرم بر نمیداره رو باید چیکار کرد؟ تازه الان زنش چند ماهه زاییده. میگه دوسش ندارم مثه دوتا همخونه ایم. همش میگم کاشکی زنش بفهمه و اینم از ترسش دیگه سمت من نیاد. اما زنش یا واقعا مشنگه یا خودشو زده به کوچه علی چپ. حتی یه بار اومدم با یه اکانت فیک تو اینستا بهش پیام دادم که شوهرتو با یه دختر دیدم . زنش هر هر زد زیر خنده گف حتمن مادرشوهرم بوده. اخه یه زن انقد خنگ؟ تازه شوهرش خیلی ام تابلوعه. هرکی بود میفهمید. 

خستم واقعا. مجبورم بزارم از این شهر برم تا بلکه این ادم پاک شه از زندگیم. میگه من فقط بخاطر بچم تو اون زندگی موندم. احساس میکنم چرت میگه. حرفاشو باور نمیکنم. گفتم یه تاپیک بزنم یه بارم این قضیه از اینور تعریف بشه. ب نظر شما حرفاش تا چه حد زر مفته؟ میشینه جلوم قسم میخوره حتی گریه میکنه که عاشق منه و نمیتونه بیخیالم بشه.قسم میخوره که حتی 9 ماهه با زنش نخابیده. اخه اون چ زنیه که شوهرش 9 ماهه باهاش رابطه نداشته و انقد ریلکسه؟ دوس دارم زنش بفهمهههههه و اینو بشونه سرجاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کردن؟ فک میکنی بلاک نیس؟ حتی خط عوض کردم. سر راهم سبز میشه

وقتی از شما  روی باز  نبینه ؛   بار اول  نه ، بار دوم  نه  ولی قطعا  بار سوم  دیگه  راهشونو از شما جدا میکنن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بلاک کردن؟ فک میکنی بلاک نیس؟ حتی خط عوض کردم. سر راهم سبز میشه

برادر یا پدری نداری  بنشونش سر جاش 

چرا کلانتری نمیری به جرم مزاحمت ازش شکایت کنی

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

اینا برای جلب طرف مقابل میگن زنمونو دوست نداریم از زندگی م خسته شدیم وغیره اینها هوس بازن هرچقدر زنشون خنگ باشه و یا به خودش نرسه دلیل نمیشه که بره سمت اینکار و اون زن شاید خیلی اعتماد داره بهش

عزیزم این طبیعی بعضیا تو بارداری منع رابطه هستن این مردم حتما تو این مدت تحت فشار بوده برگشته سمت شما تهدیدش کن ازش شکایت کن ولی رو نده زندگیتو خراب می کنه

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

برو اتحادیه ی شغلش  تهدیدش کن آبروشو تو محل کارش میبری وخیلی کارای دیگه  ببخشید که واضح میگم  ولی تا شما نخواین  اون هیچ  غلطی نمیتونه بکنه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍