2777
2789

12سال منو می خواست ولی نمی گفت تا اینکه منم ازش خوشم اومد رابطه بینمون شروع شد یعنی جوری منو می دخواست هر جا می رفتم تو فامیل میومدن می گفتن گناه داره قبولش کن و .... آخه فامیله حال حدود 1 سال با هم بودیم ولی خانوادش می گفتن زن نگیر چون خرج خانوادشو می ده البته بگم که وضع مالیش جوریه می تونه خرج 4 تا خانواده رو بده خلاصه کلی تو این یکسال می گفت می خوامت یا تو یا هیچ کس منم دیگه خیلی خوشم اومد ازش و شددددید عاشقش شدم و شک نداشتم همسر ایندمه و ... دیگه دیدم این وابستگی داره شدید می شه و ممکنه صمیمیت بینمون زیاد بشه نخواستم اینطور بشه گفتم باید بیای خواستگاریم گفت یکم صبر کن شرایط خانوادم درست بشه ولی دیدم نمی شه بهش گیر دادم یا بیا خواستگاریم یا هیچی که هیچی نگفت و یه چند روز غیبش زد بعد چند روز زنگ زد گفت بیا بریم سمت دماوند گفتم نمیام تا نیای خواستگاری نمیام بیرون باهات دیگه اونم ناراحت شد گفت یعنی دلت برام تنگ نشده و ... دیگه کار یه جایی رسید اون نیومد خواستگاری و رابطمون بهم خورد نگم براتون که چقدر اذیتم کرد و می گفت تو اذیتم کردی دو سال تمام بعد جدایی ازش حالم بد بود کلی التماسش کردم که برگرده نشد حالا چند وقت پیش اینستا فالو کرده بود نمی دونم حواسم نبوده چطور شد که میومد عکسامو میدید ولی من صفحه اونو نمی دیم منم بلاکش کردم حالا یه صفحه دیگه هم دارم اومده باز فالوم کرده حتی دیشب دیدم یه پیج دیگه داره که تو اون هیچ کس از فامیل و ... نیستن با اونم فالو کرده بود منو الان نمی دونم منظورش چیه از یه طرف می گم منم درخواستشو قبول کنم که ببیننه تو این 3 سال چقدر فرق کردم و موفق شدم حرصش بدم از یه طرف ازش متنفرم نمیتونم ببخشمش اصلا همش دلم می خواد اذیتش کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن انگار یادش نیست چیکار کرده باهام هر جا می ریم مهمونی جایی می دوه میاد حال و حوال می کنه منم اصلا محلش نمیزارم با نفرت نگاش می کنم بلکه نیاد سمتم نمی خوام بیاد حتی بهم سلام کنه شما جای من بودید چیکار می کردید 

بنظرم بی تفاوت بذار فالو ت کنه و توهم عین خیالت نباشه ! ته چیزهای معنی دار بذار نه عکسی که اون به خودش بگیره ! عادی ادامه بده

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘