2777
2789

من الان 5سالیه ک دوست انچنانی ندارم..یکی از علتای مهمش همین بود..وقتی با ی پسر دوست میشن فک میکنن پسره قراره بگیرتشون بعد کلا برای دوستی و بیرون رفتن بامن بهانه دارن..مثلا درس دارم یا با اون قرار دارم..یا اون نمیزاره برم بیرون فلان..منم حالم بهم میخوره ازشون احساس میکنم برا پسره دارن خودکشی میکنن بعد ی دعوا الکی راه میندازمو کات میکنم..دیگم علاقه ب داشتن دوست ندارم خودم تنها میگردم.شما اینجوریین؟

۵ ساله با دوستام هستم تا حالا دوست پسر نداشتیم هیچکدوم😂

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسر از این دختر ها خوشم  میاد دمت گرم مثل خودمی  ربطی هم به تنهایی نداره  ها چون عقلت بر حس الکی غلبه می کنه تبریک به شما همسر عالی نصیبت  میشه

زندگی قشنگ است وقتی  که خدا رو یافتم 

ما کلا اکیپمون دوست پسر نداریم😂

مذهبی هم نیستن دوستام

مدلمون 😐

همش میگیم ما سینگل به گوریم بعد یکی هم که میاد محل سگ نمیدیم:)

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

همش هیچی فقط اون جمله‌ی 

اون نمیزاره برم بیرون....

یعنی حماقت دخترا به این مرحله رسیده؟؟؟؟؟؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

چندسالته دنیز؟

بیا رفیق خودم شو:))  😂😂😂نی نی سایت ی وقتایی گپ بزنیم

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
یاخداااا اینا شوهر پیدا کنن چیکارمیکننن

جون میدن براش خخخ😂دوستام جلو مزونای لباس عروسی خودکشی میکنن اینقد عشق ازدواجن.درحالی ک مرده دیگ تهش چیزی نداره.خب عروسی میکنی ب وقتش..

شما هم رفتارت نرمال نیستا....دعوای الکی راه میندازی و کات؟ چه لزومی داره؟  بگذارشون در حاشیه زن ...

ن دعوای دادو بیدادی ن.فقط میگم عزیزم ماباهم کنارنمیایم فلان ایشالله خوشبخت شی بای.یهو ول میکنم دیگ..