2777
2789
باید از همون اول یه نه محکم می گفتیم تا وقتی کنکور دارم نمی تونم به چیز دیگه ای فکر کنم واقعا فقط ...

من از همون اول نه گفتم تو تایپیکام هست همه موافق بودن همه 

یادم نمیرع چقدر گریه میکردم چقدر التماس رابطم با بابام همه بهم ریخت سر این موضوع

من ی دختر تنها هستم
ذهنت که خود به خود میره سمتش به اون لحظه فکر کن که شب کنکوره بازم نخوندی بازم نا امیدی نگاه میکنی به ...

من همش  همینا فکر میکنم ک افسرده شدم دیگه بخدا شبا زار زار میشینم گریه میکنم کابوسم شده کنکور

من ی دختر تنها هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یه ماه و نیم دو ماه اخرو خوندم ۴ یال پشت کنکور بودم چون خودمو دیرم میگم که میشه البته پایم تو مد ...

بعد کتابخونه میرفتی؟؟؟عزیزم درس میخوندی همزمان تستم میزدی؟

من ی دختر تنها هستم
من همش  همینا فکر میکنم ک افسرده شدم دیگه بخدا شبا زار زار میشینم گریه میکنم کابوسم شده کنکور

تنها تو نیستی خیلیا اینطور بودن واسه یه بارم شده قالشو بکن و راحت شو بزلر سال بعد این موقع اومدی سایت از دانشگاه اومده باشی خونه

سختی كنكور هنر اينه كه من نميتونم دقيق بگم اين منابع رو بخون براى دروس تخصصى چون طراح سوال از هر منبعى دوست داشته باشه و در دنيا موجود هست ميتونه سوال بده.

مثلا كتاب درك هنر راه انديشه مبتكران و راه انديشه خوب ان و معمولا عده اى كلاس نميرن و جزوه ى معلم رو ندارند از روى اين كتابها ميخونند.كتاب هلن گاردنر يا دايرة المعارفى هم كه گفتم خيلى خيلى كمك ميكنه توى كتابخانه ها بايد كتاب هاشون باشه. لازم هم نيست همه اش رو بخونى بايد سنجيده بخونى. مثلا از توى كتاب راه انديشه يا مبتكرانى كه گفتم رسيدى به قسمت هنر امپرسيونيسم. يكى از نقاشان معروف اين سبك كلود مونه است ميرى در كتاب رويين پاكباز كلود مونه رو ميارى و آثار و سبكش رو ميخونى يكم تمرين كنى دستت مياد چه قسمت هايى مهم اند.يكم خلاصه توضيح دادم اگه دوست داشته بيشتر توضيح ميدم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
نه کتابخونه نمیرفتم خونمون شلوغ نبود اوهوم هم میخوندم و تست شناسنامه دار میزدم

میشه برام دقیق بگی ببخشید   مثلا ی درس عمومی میخوندی تستم میزدی؟

من اگه همشمونو بخونم و بعد تستا رو بزنم کار اشتباهیه؟

من ی دختر تنها هستم
 سختی كنكور هنر اينه كه من نميتونم دقيق بگم اين منابع رو بخون براى دروس تخصصى چون طراح سوال از ...

خب من این کتاب راه اندیشه رو ندارم  همه پولم بابت خریدن خود کتاب درسیا رفت هر کدوم 40 تومن فقط ی کتاب تست خریدم اونم کنکور هنر شباهنگ

من ی دختر تنها هستم
میشه برام دقیق بگی ببخشید   مثلا ی درس عمومی میخوندی تستم میزدی؟ من اگه همشمونو بخونم و بعد ...

واسه عمومی کم تست میزدم بستگی به پایت داره مثلا واسه دینی من تست نمیزدم گذاشتم اخرا فقط کنکور میزدم از رو زرد عمومی ولی قرابت تست میزدم یا عربی ترجمه ام خوب بود قواعد یه ده تا ۱۲ میزدم اختصاصیم سوالای کنکور میزدم بیشتر برای ریاضی هم فیلم اموزشی دیدم 

واسه عمومی کم تست میزدم بستگی به پایت داره مثلا واسه دینی من تست نمیزدم گذاشتم اخرا فقط کنکور میزدم ...

منم مث توام دقیقا ولی من فیلما مسعودی دارم خیلی حرف میزنه نصف وقتم میره توام مسعودی میدیدی؟

من ی دختر تنها هستم
 سختی كنكور هنر اينه كه من نميتونم دقيق بگم اين منابع رو بخون براى دروس تخصصى چون طراح سوال از ...

تنها😂😂😂 اگه تجربی شرکت کردی همون تجربی بده نهایتش پرستاری یا فیزیو میاری اگه خوب بخونی

منم مث توام دقیقا ولی من فیلما مسعودی دارم خیلی حرف میزنه نصف وقتم میره توام مسعودی میدیدی؟

نه بابا مال آلا رو میدیدم امینی راد من ریاضی فیزیک زیاد نزدم در حد ۴۰  و خورده خوندم ۴۰ و ۳۰ و خورده زدم

تنها😂😂😂 اگه تجربی شرکت کردی همون تجربی بده نهایتش پرستاری یا فیزیو میاری اگه خوب بخونی

اخه من خوشم نمیاد از پرستاری اینا خون ببینم حالم بد میشه کلا دردو رنج مردمو ببینم غصم میگیره روحیم بدرد این کار نمیخوره

من ی دختر تنها هستم