2777
2789
دانشگاه کجا؟ رتبه؟ 😂😂 کنجکاو شدم خو😐

سنندج..رتبم حدودا ۱۶۰۰منطقه دو بود...خوب نبود ولی باز خوب بود چی گفتم😅

من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍
درسته اما طرز فکرشما هم باعث ناامیدی میشه باعث میشه اگه یه نفرسه ماه وقت داشت دیگه بیخیال بشه..😊

خيلي چيزا ميشه اورد

پرستاري دولتي 

مامايي 

حتي فيزيوتراپي و اينا 

نااميد نباشن 

ولي خدايي برا  رشته تاب يكم ديره

شما نميدوني ازمون بعدي صلاحيت باليني كي برگزار ميش؟

ميتوني از كسي برام بپرسي؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب اشتباهی کردم پشت کنکور موندم این سال سومم همش ذهنم درگیر خواستگار و اینا شد واقعا ک کلا افکار ...

منم میخواستن شوهر بدن بخدا اینقدر سختی کشیدم امسال 

من ی دختر تنها هستم
عزیزم سه ماه هر روز ۱۳..۱۴..ساعت مطالعه داشتم راهه یه شبه نبوده....پزشکی ۶۰درصد اختصاصی میخواد ۷۰تا ...

عزیزم من الان طوری شده کنکورو پل صراط میدونم 

من ی دختر تنها هستم
میدونی من رشتم تجربیه حتی سر درنمیارم از اینا

اشکال نداره عزیزم اگه بخونی حتما موفق میشی.

من برات توضيح ميدم.

طراحى لباس زيرگروه يك رشته ى هنر هست.

در رشته ى هنر بر اساس رشته ى دانشگاهى كه انتخاب ميكنى ضرايب دروس برات تغيير ميكنند.

براى زيرگروه يك درس خلاقيت تصويرى و درك عمومى هنر بيشترين ضريب رو دارند يعنى چهار و مابقى دروس يعنى خلاقيت موسيقى، نمايشى، خواص مواد، ترسيم فنى، رياضى و فيزيك ضريب يك رو دارند يعنى شما اگه تراز خوبى رو توى اون دوتا درس ضريب چهار بيارى خيلى كمكت ميكنه.

اين نكته رو هم بگم چون ظرفيت رشته هاى هنر كمه بايد تلاش كنى تا حداقل رتبه ى سه رقمى بيارى . راستى طراحى لباس آزمون عملى داره و بخشى از نمره ات هم به اون بستگى داره.حدودا يكماه شايد هم كمتر از كنكور سراسرى گرفته ميشه كه ميتونى سرچ كنى ببينى چه موضوعاتى رو ميدن براى كنكور عملى فكر كنم تو سايت كانون باشه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
درسته اما طرز فکرشما هم باعث ناامیدی میشه باعث میشه اگه یه نفرسه ماه وقت داشت دیگه بیخیال بشه..😊

دقیقا همینه من میگم کنکورو ی غول شده واسم 

میگم اینهمه ادم خوندن هیچی نشدن من تو این مدت کم چیزی میشم ؟

وقتی میرم پیجا کنکور هنر میبینم یا خدا از اول سال دارن میخونن خیلی ناامید میشم

من ی دختر تنها هستم
سنندج..رتبم حدودا ۱۶۰۰منطقه دو بود...خوب نبود ولی باز خوب بود چی گفتم😅

اها 

حالا متوجه شدم از عید خوندی

موفق باشی عزیزدلم

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍
اره الان میرم برنامشو میریزم بشینم بخونم چکار کنم ذهنم پرت شه از ناراحتیا؟

ذهنت که خود به خود میره سمتش به اون لحظه فکر کن که شب کنکوره بازم نخوندی بازم نا امیدی نگاه میکنی به پدر و مادرت ولی میفهمی بازم امیدی نیست به اون لحظه فکر کن که رفتی سر جلسه همه دارن تند تند حدابا رو میدن تو از ساعت ۱۰ تموم کردی داری برگه رو قسم میدی یه سوال پیدا کنی بزنی من همه اینا رو چشیدم خیلی حس بدیه

اشکال نداره عزیزم اگه بخونی حتما موفق میشی. من برات توضيح ميدم. طراحى لباس زيرگروه يك رشته ى هنر ه ...

مرررسی عزیزم بابت راهنماییت 

من فیزیکم خوبه چون تجربی بودم اگه اینا رو خوب بزنم موفق میشم؟
و اینکه من همه کتابایه خلاقیت تصویری و درک عمومی رو ندارم از هر کدوم چندتاشو اونام بخونم کفایت میکنه؟
واسه دانشگاه تهرانو شیراز چ رتبه ای لازمه؟البته ملی باشه

شما خودتون رشته چی هستین؟

من ی دختر تنها هستم

من کنکور تجربی دادم 

پارسال ....فقط یکبار کنکور دادم ...

قبول نشدم بیخیالش شدم کلا رفتم سراغ زبان انگلیسی..

دیگه مغزم کشش شیمی فیزیک نداشت

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍