2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استعدادا خيلي متفاوته  ولي تو سه ماه چند درصد مطالب رو ميشع خوند؟؟ چند درصد رو ميشه مرور كرد؟ ...

عزیزم سه ماه هر روز ۱۳..۱۴..ساعت مطالعه داشتم راهه یه شبه نبوده....پزشکی ۶۰درصد اختصاصی میخواد ۷۰تا عمومی..واقعا خیلی خفن نیست..خودباوری مهمه وگرنه کنکور غولی نیست که مردم ساختن لطفا شما به این طرز فکر دامن نزنید

من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍
درک میکنم که کنکور واقعا منابع بی پایانی داره و برعكس بقيه رشته ها طراح سوال از هر منبعى دلش بخواد&n ...

میدونی من رشتم تجربیه حتی سر درنمیارم از اینا

من ی دختر تنها هستم
عزیزم سه ماه هر روز ۱۳..۱۴..ساعت مطالعه داشتم راهه یه شبه نبوده....پزشکی ۶۰درصد اختصاصی میخواد ۷۰تا ...

كنكور غول نبست

ولي اين حرفا باعث ميشه بچه ها سه ماه بخونن و رتبه ده هزار بيارن و بگن پس من خنگ بودم كه قبول نشدم و اميدشون وو برا سال بعدم از دست بدم 

به هرحال اين همه سال تو دانشگاه و اين چند سال كار و خواهراي خودم و كلي تجربه مشاوره و تين ها بهم ثابت كرده با سه ماه نميشه

استعدادا خيلي متفاوته  ولي تو سه ماه چند درصد مطالب رو ميشع خوند؟؟ چند درصد رو ميشه مرور كرد؟ ...

دقیقا حق باتوعه 

منم همش از این میترسم جایی قبول نشم  

من ی دختر تنها هستم
عزیز دلم تو این شرایطم مطمئن باش روزی ۱۰ ساعتم بخونی بالاخره دولتی بیاری از وقتای پرتی و مرده استفاد ...

اره الان میرم برنامشو میریزم بشینم بخونم چکار کنم ذهنم پرت شه از ناراحتیا؟

من ی دختر تنها هستم
كنكور غول نبست ولي اين حرفا باعث ميشه بچه ها سه ماه بخونن و رتبه ده هزار بيارن و بگن پس من&nbs ...

درسته اما طرز فکرشما هم باعث ناامیدی میشه باعث میشه اگه یه نفرسه ماه وقت داشت دیگه بیخیال بشه..😊

من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍
بخاطر اینه که هدف مشخصی نداری عزیزم.بشین از الان درست حسابی با برنامه بخون من خودم تحربیم تو یه ماه ...

دانشگاه کجا؟

رتبه؟ 😂😂

کنجکاو شدم خو😐

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍