2777
2789
وااااااااااااااااای چقدر خوب پزشکیی/؟؟

عزیزم سه ماه البته اشتباه تایپ کردم از عید

من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍
من پزشکی میخواستم،تا نزدیکیاشم رفتم ولی خب نشد،الان ترم شیش پرستاریم،میخوام بعد درسم باز کنکور بدم😊

تلاشتو واقعا تحسین میکنم من معدلم 19خوردیه   از سال چهارم بدبخت شدم

من ی دختر تنها هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه پس میخونم  مشکلم میدونی چیه تو ی حالتیم مغزم همش پره اینقدر گریه میکنم روزو شب ک نگوو حالم ...

بنظر خودت ارزش داره ؟؟؟؟؟؟

چرا اینقدر ضعف از خودتون نشون میدید؟؟

تو اگه دوس پسرت بهت خیانت کرد من نامزدم خیانت کرد حالا منو بیخیال اینی ک بچه دار و شوهرش خیانت کنه باز زندگیشو ادامه میده پس کلا از ذهنت پاک کن همچین فردی لایق فک کردن نیس چه برسه خودکشی

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
تلاشتو واقعا تحسین میکنم من معدلم 19خوردیه   از سال چهارم بدبخت شدم

برای چیزی که دوست داری بجنگ وگرنه هرگز فراموشش نمیکنی

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
                           &n ...

خواهری میدونی خودم خیلی دلم میخواد بخونم ولی بابام مریض شده مامانم سرم غر میزنه وضع خونمون بهم ریخته از افسردگیم کارم گذشته

من ی دختر تنها هستم

درک میکنم که کنکور واقعا منابع بی پایانی داره و برعكس بقيه رشته ها طراح سوال از هر منبعى دلش بخواد حتى ارشد و دكترى، سوال طرح مى كنه و جاى اعتراض نيست ولى طراحى لباس زيرگروه يكه و اين خيلى خوبه چون فقط تصويرى و درک هنر ضريب چهار دارند و بقيه یک.البته به نظرم هيچ درسى رو نبايد صفر زد ولى الان ميتونى خوب روى اين دوتا درس تمركز كنى.دايرة المعارف رويين پاكباز يا كتاب هنر در گذر زمان هلن گاردنر رو نميدونم تا الان خوندى يا نه حجمشون خيلى زياده ولى به شدت كمک میکنه. بقيه درس هاى تخصصى رو ميتونى از روى سوال هاى كنكورهاى گذشته دوره كنى و بخونى. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
بنظر خودت ارزش داره ؟؟؟؟؟؟ چرا اینقدر ضعف از خودتون نشون میدید؟؟ تو اگه دوس پسرت بهت خیانت کرد من ...

من پارسال تجربی پرستاری ازاد در اومددم نرفتن 

رفتم حقوق الانم ترم دو هستم 

تصمیم گرفتم کنکور انسانی بدم بدون اینکه ی صفحه از کتاباشو خونده باشم از عید شزوع کردم ک تربیت معلم بخونم درکنارش حقوقمو ادامه بدم اگه خدا بخواد 

برو تایپک اول ک زندگیمه بخون شاید امید پیدا کردی ولسه درس خوندن

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
پرستاری ازاد اوردن سخته؟

ببخشید دوستم،در این مورد اطلاعی ندارم☺

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
درکت میکنم بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی... خودمم پشت کنکور تجربیم😟ولی یبار به خودت قول بده همه ی ...

باشه عزیزم سعی خودمو میکنم     تو درساتو تموم کردی؟

من ی دختر تنها هستم
ببخشید منظورم سه ماه بود اشتباه اومد. پایم بد نیود. الان سنندج میخونم امسال اوردم

استعدادا خيلي متفاوته 

ولي تو سه ماه چند درصد مطالب رو ميشع خوند؟؟

چند درصد رو ميشه مرور كرد؟

حافظه كوتاه مدت سر جلسه جواب نميده

خافظه بلند مدت خيلي بيشتر از سه ماه برا اين حجم از مطلب زمان ميخواد

ما هروقت با همكارا و همكلاسا و اشناهايي كه داشتم حرف ميزديم همه شون مدت زيادي وقت گذاسته بودن

اكثرا يه سال

بعضيا چندين سال

تو ايران مردم مدام دنبال اينن يه شبه به يه جايي برسن

ولي سريالايي مثل اوشين تو ژاپن به مردمش ياد ميده سال ها بايد زحمت كشيد تا نتيجه گرفت

شما كه خودتون موفقيد به اين طرز فكر دامن نزنيد

خواهری میدونی خودم خیلی دلم میخواد بخونم ولی بابام مریض شده مامانم سرم غر میزنه وضع خونمون بهم ریخته ...

عزیز دلم تو این شرایطم مطمئن باش روزی ۱۰ ساعتم بخونی بالاخره دولتی بیاری از وقتای پرتی و مرده استفاده کن و رو مباحثای مهم و سوال خیز تخصصی و به خصوص عمومی وقت بزار مطمین باش میرسی فقط نا امید نشو تو بدترین شرایطم میشه بهترین نتیجه رو گرفت ۳ سال از عمرت رفت به خاطر ۳ تا ۳۶۵ روز از عمرت که رفته و برنمیگرده این ۵۰‌روزو بخون

بنظر خودت ارزش داره ؟؟؟؟؟؟ چرا اینقدر ضعف از خودتون نشون میدید؟؟ تو اگه دوس پسرت بهت خیانت کرد من ...

ن اون ک ارزششو اصلا نداره اصلا 

فقط خیلی سختمه ک 2 سال وقتمو زندگیمو ریختم پایه ی ادم لاشی مظلوم نما

من ی دختر تنها هستم