2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با اینکه کنکور تجربی بودم درکنارش کنکور هتر هم دادم  فقط عمومی زدم شدم ۱۶۰۰ 

این وقت باقی مونده رو بخون میتونی 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
واااااقعا؟؟رشته چی موفق شدی بالاخره؟

من پزشکی میخواستم،تا نزدیکیاشم رفتم ولی خب نشد،الان ترم شیش پرستاریم،میخوام بعد درسم باز کنکور بدم😊

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بخون مطمئنا میاری اون چیزیو که میخوای.البته اگه واقعا بخونی....بهت قول میدم👌

ببین من ک 3 ساله پشت کنکورم حالم از خونه بهم میخوره انگار درو دیوارش بهم دهن کجی میکنن

من ی دختر تنها هستم
تو این مدت کم میشه؟

به پیر به پبغمبر پزشکیم میشه اورد تو بخون واسه تهران وقتی با تمام وجودو و قدرت و را ساعت مطالعه بالا بخونی صد در صد قبولی تو یه دانشگاه تیپ یک 

بخاطر اینه که هدف مشخصی نداری عزیزم.بشین از الان درست حسابی با برنامه بخون من خودم تحربیم تو یه ماه ...

ترم چندين الان؟؟

كدوم دانشگاه ؟؟

حتما از قبل پايه عالي داشتين

وگرنه همه ميدونن عمرا با يه ماه نميشه پزشكي اورد

چراا 2 سال درگیر رابطه  چرت عاشقونه بودم امسالم ک بهم خیانت کرد خبرمرگش

🙁☹

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
من با اینکه کنکور تجربی بودم درکنارش کنکور هتر هم دادم  فقط عمومی زدم شدم ۱۶۰۰  این وقت ب ...

عه پس میخونم 

مشکلم میدونی چیه تو ی حالتیم مغزم همش پره اینقدر گریه میکنم روزو شب ک نگوو حالم از خودم بهم میخوره فکر خودکشی بسرم میزنه

من ی دختر تنها هستم
ترم چندين الان؟؟ كدوم دانشگاه ؟؟ حتما از قبل پايه عالي داشتين وگرنه همه ميدونن عمرا با يه ماه نمي ...

ببخشید منظورم سه ماه بود اشتباه اومد.

پایم بد نیود.

الان سنندج میخونم امسال اوردم

من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍
ببین من ک 3 ساله پشت کنکورم حالم از خونه بهم میخوره انگار درو دیوارش بهم دهن کجی میکنن

درکت میکنم بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی... خودمم پشت کنکور تجربیم😟ولی یبار به خودت قول بده همه ی بهانه و ترس و اضطراب رو بزاری کنار فقط برای پنجاه روز...نزار بیشتر از این رنج بکشی باشه؟میدونم چقدر سخته ولی تمام تلاشتو بزار واسه کنکور