2777
2789
نه بابا مال آلا رو میدیدم امینی راد من ریاضی فیزیک زیاد نزدم در حد ۴۰  و خورده خوندم ۴۰ و ۳۰ و ...

اها میگم چوون مسعودی خیلی وقت میبره ولی خب خوب درس میده

من ی دختر تنها هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من مسعودیو ندیدم ولی شنیدم فیزیکش خوبه

منم همون فیزیکشو میپسندم 

بهرحال مرسی عزیزم بابت راهنماییت ی دنیااااااااااا مرسی 

تو از اون دکتر مهربونایی  

من ی دختر تنها هستم
مرررسی عزیزم بابت راهنماییت  من فیزیکم خوبه چون تجربی بودم اگه اینا رو خوب بزنم موفق میشم؟ و ا ...

فيزيك و رياضى هنر براى زيرگروه يك ضريب ١ رو داره و در حد همون دبيرستان هست.اگه خوب بزنى خيلى عاليه و روى رتبه ات تاثير ميذاره ولى دو تا درس مهم كه گفتم اصلا غافل نشو.

همون طور كه گفتم  بدى كنكور هنر اينه كه اصلا منبع مشخص نداره براى هيچ درس تخصصى و من هر چيزى بگم فقط احتماله.

ولى براى خلاقيت تصويرى مثلا كتاب هاى اصول فرم و طرح وسيوس ونگ يا خلاقيت تصويرى كارنامه كتاب ميتونه كمك كنه كه پايه ات رو بسازى.

خلاقيت تصويرى كارنامه كتاب كه گفتم همه اش تست هست ولى به تست هاش بايد به چشم يادگيرى نگاه كنى و چندين و چند بار هر تست رو بزنى.قلم چى هم فكر كنم خوب باشه.البته بايد كتاب هاى درسى خلاقيت تصويرى رو بخونى.

براى درك هنر هم به جز اون كتابهايى كه گفتم كتاب احمد رستمعلى هم خوبه اونم همه اش تسته ولى باز هم بايد به قصد يادگيرى اوايل تست بزنى چون خيلى از تست هاش ممكنه برات آشنا نباشه.

خلاصه منابع زياده و خودت بايد انتخاب كنى كدوم رو بهتر متوجه ميشى.به كتابخانه حتما سر بزن شايد اين كتابهايى كه گفتم رو داشته باشه و حتى بيشتر و بتونى برى اونجا و بخونى.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
 تنها😂😂😂 اگه تجربی شرکت کردی همون تجربی بده نهایتش پرستاری یا فیزیو میاری اگه خوب بخونی

ببخشيد متوجه منظورتون نشدم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
فيزيك و رياضى هنر براى زيرگروه يك ضريب ١ رو داره و در حد همون دبيرستان هست.اگه خوب بزنى خيلى عا ...

رفتم کتابخونه ولی نداشت این کتابا رو الان اون دایره المعارفا رو داشت فکر کنم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی  

من ی دختر تنها هستم
اخه من خوشم نمیاد از پرستاری اینا خون ببینم حالم بد میشه کلا دردو رنج مردمو ببینم غصم میگیره روحیم ب ...

خب برو رشته هایی که خون توش نیست حداقالش میدونی چی داری میخونی یه سری مباحث ریاضیات و زیست و شیمیه بشین بخون واسه دانشگاه فرهنگیانی چیزی حداقل یه بار خوندی 

خب من این کتاب راه اندیشه رو ندارم   همه پولم بابت خریدن خود کتاب درسیا رفت هر کدوم 40 تومن فق ...

كتاب درسى هاى هنر؟

كتاب درسى هم خوبه ولى همه چيز نيست. در كنكور   منابع آزاد مهم ترند.منظورم هر منبعى هست كه ممكنه در دنيا درباره ى هنر نوشته شده باشه.

به كتابخانه برو شايد اونجا اين منابع رو داشتند.

خب برو رشته هایی که خون توش نیست حداقالش میدونی چی داری میخونی یه سری مباحث ریاضیات و زیست و شیمیه ب ...

حالاعمومیا و فیزیکو میخونم ایناروهم بالا بزنم خوبه ن؟

من ی دختر تنها هستم

اول هر سوالى دارى بپرس چون اگه خودم بخوام توضيح بدم ممكنه سردرگم بشى چون يكم فرق ميكنه قواعدش با كنكور رشته هاى ديگه.

كتاب درسى هاى هنر؟ كتاب درسى هم خوبه ولى همه چيز نيست. در كنكور   منابع آزاد مهم ترند.منظورم ه ...

خب تو این مدت میشه همه منابع ازادو خوند؟؟الان میشه بگی چ منابع ازادی از همه بهتره؟من چقدر باید تست بزنم؟تست مهمتره تو کنکور هنر یا خوندن مطالب

من ی دختر تنها هستم