star220 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4463 عنوان لطفا بیاید دیگه 151 بازدید | 10 پست بچه ها کسی تازگی موهاشو دکلره کرده ؟ دکو کرم خوبه یا دکلره ,, هزینه دکلرتون چقدر شده بلند بودید یا کوتاه ,, منظورم موهاتونه یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌 1398/02/25 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 پنج شیش ماه پیش کوتاه بود ۲۰۰ دادم دکلره کردم اما موهام میریزه ضعیف شدن نکن ...هایلایت بهتره دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
star220 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4463 یعنی هیچ کس هیچ وقت دکلره نکرده واقعا یعنی من اولین نفرم 🙄🙄 یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
Vesta عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 1594 من تازه دکلره انجام دادمموهام کوتاهه کوتاهه،دويست هزينم شداصلا هم رنگ با کيفيتي نزاشت بعد چند بار شستشو خيلي کدر شد،اولش مرواريدي بود اما الان خيلي کدرهکف سرن هم تازه چند جاش زخم شد خدايا اميدي که بهم بخشيدي برام نگه دار (امضامو بخونيد)https://www.ninisite.com/discussion/topic/2631359/قبل-از-تموم-شدن-بهار-خدا-با-معجزه-قشنگش-دامنمو-سبز-کرد?postId=86066011
star220 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4463 پنج شیش ماه پیش کوتاه بود ۲۰۰ دادم دکلره کردم اما موهام میریزه ضعیف شدن نکن ...هایلایت بهتره& ... من اولین بارمه خیلی دوست داشتم یکبار تست کنم یعنی به یکبارشم نمی ارزه به نظرت یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 من اولین بارمه خیلی دوست داشتم یکبار تست کنم یعنی به یکبارشم نمی ارزه به نظرت منم اولین بارم بود کردم ...چرا بابا می ارزه خیلی حال و هوای ادم خوب میکنه من همسرم خیلی دوس داش کردم 😍😍😍😍 دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
star220 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4463 منم اولین بارم بود کردم ...چرا بابا می ارزه خیلی حال و هوای ادم خوب میکنه من همسرم خیلی دوس داش کرد ... ا مرسی منم به خاطر اینکه همسرم دوست داره دارم رنگ میکنم ,, بره خودمم گفتم تنوعه باز اینجوری گفتی امیدوار شدم آخه نوبت گرفتم آرایشگاه یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
star220 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4463 من تازه دکلره انجام دادم موهام کوتاهه کوتاهه،دويست هزينم شد اصلا هم رنگ با کيفيتي نزاشت بعد چند با ... شما کف سرت رو چرب نکردی قبلش یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 ا مرسی منم به خاطر اینکه همسرم دوست داره دارم رنگ میکنم ,, بره خودمم گفتم تنوعه باز اینجوری گف ... اصلا با موی تمیز نرو میسوزی....پوست سرت کرم بزنن.... دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
star220 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4463 اصلا با موی تمیز نرو میسوزی....پوست سرت کرم بزنن.... آره حواسم هست چرب میکنم پوست سرم رو ,, مرسی عزیزم خیلی ماهی 😘😘😘😘😘 یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
Vesta عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 1594 شما کف سرت رو چرب نکردی قبلش نه خدايا اميدي که بهم بخشيدي برام نگه دار (امضامو بخونيد)https://www.ninisite.com/discussion/topic/2631359/قبل-از-تموم-شدن-بهار-خدا-با-معجزه-قشنگش-دامنمو-سبز-کرد?postId=86066011