2777
2789
عنوان

شکم گنده

239 بازدید | 13 پست

بچه ها یه ماه دخترم از شیر برداشتم شکمم خیلی بزرگ شده بدنم زیاد تغیر نکرده فقط از شکم چاق میشم چیکار کنمو😢😢😢😢البته صب زودا خوب زیاد مشخص نیست ولی ظهرا گردولی میزنه بیرون ینی معدمه

چی‌بگم والا😑

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=90111950]عه! یا غذا زیاد میخوری یا معدته. اگه قسمت بالای معده. آخه بیشتر سزارین ها وقتی دخترم شیر میدادم یه دیسم میزاشتی میخوردم ولی خب شکمن تخت بود و ۴۹ کلو بودم الان تو ده رور یه شکمی پیدا کردم ک دخترم ۲۱ ماهشه میاد میزن روش میگه بوووو😂😂

چی‌بگم والا😑
مگه شیردهی باعث لاغری میشه؟

شندیم میگن تا بچه شیر میده ادم چاق نمیشه نمیدونم‌منکه بچه شیر میدادم یک کلو کم کرده بودم از ۵۰‌شدم‌۴۹ برا من ک اینجوری بود

چی‌بگم والا😑
[QUOTE=90111950]عه! یا غذا زیاد میخوری یا معدته. اگه قسمت بالای معده. آخه بیشتر سزارین ها وقتی دخترم ...

وااااای خیلی بده 😓😓😓منم شکم دارم و کم وبیش رژیم میگیرم لاغر بشم

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
وااااای خیلی بده 😓😓😓منم شکم دارم و کم وبیش رژیم میگیرم لاغر بشم

شانس ک نداریم یکم بازوا و باس.ن و اینا بیاد بالا فقط شکم  ینی کل فامیل اینجورینا دست و پاهاشون زیاد چاق نیست همشون از شکم میان جلو

چی‌بگم والا😑
شانس ک نداریم یکم بازوا و باس.ن و اینا بیاد بالا فقط شکم  ینی کل فامیل اینجورینا دست و پاهاشون ...

آره خیلی بده که فقط شکم داشته باشی مثل این میونه اول شکم باشی بعد دست و پادربیاری😆😆😆😆

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
2827
2791
2779
2792