2777
2789
عنوان

شکم گنده

239 بازدید | 13 پست

بچه ها یه ماه دخترم از شیر برداشتم شکمم خیلی بزرگ شده بدنم زیاد تغیر نکرده فقط از شکم چاق میشم چیکار کنمو😢😢😢😢البته صب زودا خوب زیاد مشخص نیست ولی ظهرا گردولی میزنه بیرون ینی معدمه

چی‌بگم والا😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=90111950]عه! یا غذا زیاد میخوری یا معدته. اگه قسمت بالای معده. آخه بیشتر سزارین ها وقتی دخترم شیر میدادم یه دیسم میزاشتی میخوردم ولی خب شکمن تخت بود و ۴۹ کلو بودم الان تو ده رور یه شکمی پیدا کردم ک دخترم ۲۱ ماهشه میاد میزن روش میگه بوووو😂😂

چی‌بگم والا😑
مگه شیردهی باعث لاغری میشه؟

شندیم میگن تا بچه شیر میده ادم چاق نمیشه نمیدونم‌منکه بچه شیر میدادم یک کلو کم کرده بودم از ۵۰‌شدم‌۴۹ برا من ک اینجوری بود

چی‌بگم والا😑
[QUOTE=90111950]عه! یا غذا زیاد میخوری یا معدته. اگه قسمت بالای معده. آخه بیشتر سزارین ها وقتی دخترم ...

وااااای خیلی بده 😓😓😓منم شکم دارم و کم وبیش رژیم میگیرم لاغر بشم

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
وااااای خیلی بده 😓😓😓منم شکم دارم و کم وبیش رژیم میگیرم لاغر بشم

شانس ک نداریم یکم بازوا و باس.ن و اینا بیاد بالا فقط شکم  ینی کل فامیل اینجورینا دست و پاهاشون زیاد چاق نیست همشون از شکم میان جلو

چی‌بگم والا😑
شانس ک نداریم یکم بازوا و باس.ن و اینا بیاد بالا فقط شکم  ینی کل فامیل اینجورینا دست و پاهاشون ...

آره خیلی بده که فقط شکم داشته باشی مثل این میونه اول شکم باشی بعد دست و پادربیاری😆😆😆😆

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
2827
2791
2779
2792