من عدس خیس کردم افطار عدسی درست کنم😊
من پیاز نگینی ریز رو با زدچوبه تفت میدم اگه بخوام رب بزنم با پیاز تقتش میدم بعصی مواقع هم رب نمیزنم ،بعد عدس رو اضافه میکنم بعد آب جوش میریزم ،چون سختمه وایسم تا آب جوش بیاید😆 بعد که قل زد یه عصاره گوشت اضافه میکنم بعد زیرش رو کم میکنم وقتی عدسا پخت سیب زمینی میزنم که به لعاب عدسی کمک میکنه بعد نیم تا چهل دقیقه آخر ادویه اضافه میکنم .
من اینطوری درست میکنم هم آسونه هم واقعا عالی و خوشمزه میشه 🤗