2777
2789

عدس با نمک فلفل زردجوبه و ادویه سیب زمینی سالم میزارم میپزه.وقتی که عدسا پختن سیب زمینی رو له میکنم. ارد و کمی رب گوحه با پیاز سرخ میکنم و میریزم داخلش بعد ۱۰ دیقه اماده شده خیلی هم خوشمزه اس.مامانم بعضی وقتا هم ماکارونی سوپ داخلش میریزه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عدس وتوزودپزمیزارم وقتی پخت سیرداغ وپیازداغ ورب بهمراه اردسرخ میکنم میریزم روش بعدنمک وفلفل همین خوشمزه میشه عدسی طبعش سرده پیازوسیر زیاد میخواد

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن .
اگه براي افطاردرست ميكني يه چيز ديگه ياد بدم كه طعمش عاليه

با همین عدس و سیب زمینی؟ممنون میشم

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
من عدس وتوزودپزمیزارم وقتی پخت سیرداغ وپیازداغ ورب بهمراه اردسرخ میکنم میریزم روش بعدنمک وفلفل همین ...

آرد گندم؟

لعاب دار میشه؟

من یه پیاز بزرگ رو ریز خورد میکنم وسرخ میکنم یذره زردچوبه ویه کوچولو رب میزنم تفت میدم سیب زمینی هم نگینی ریز میکنم ومیریزم توش وتفت میدم وعدس رو میریزم اب میریزم میپزه.این عدس هایی که مخصوص عدسیه خیییلی حال میده برای عدسی.قبلا چندباز با عوس پلویی درست کردم اصلا خوب نشد..یذره هم دارچین میریزم واخرش یه اب لیمو یا نارنج میریزم توش

😍😍😍
با همین عدس و سیب زمینی؟ممنون میشم

آش عدس:

بادمجونونگيني خردميكنم پيازوسرخ ميكنم بادمجونم باهاش تفت ميدم يه قاشق اردم ميريزم تفت ميدم نمك وزردچوبه وفلفل نعناخشك پودرشده هم ميريزم باپودرسيربعد عدس خيس خورده روميريزم واب ميريزم ويكمم ابليمووعصاره گوشت ميذارم بپزه وقتي هم پخت براي تزئينش پيازداغ وسيررنده شده باكشك ميريزم.خوشمزه ميشه نعناشم زيادبريزمثلادويا3قاشق پربريزبراي3يا4نفر

نه عزيزم بابادمجون وعدس

برای حدود چهار تا شش نفر

دو پیمانه عدس، نصف پیمانه جو پرک بذارین بپزه. وقتی تقریبا پخت، سیب زمینی نگینی کنین بریزین داخلشبینی.

نزدیک جا افتادن، پیاز تفت بدین ، ادویه و نمک هم بزنین بریزین داخلش بذارین خوب جابیفته

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

عدس رو میذارم پخته میشه..

تو یه قابلمه پیاز سرخ میکنم وقتی نباتی شد زردچوبه.فلفل قرمز و سیاه میزنم سیب زمینی پخته رنده شده رو اضافه میکنم..تفت میدم..بعد عدس پخته شده رو اضافه میکنم..بعد آب میرزم روش تا جا بیفته با حرارت ملایم..۱ ساعت بعدش نمکم میزنم و با کمی ابلیمو..وقتی خودشو گرفت میل میفرماییم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ایندفعه دستوری که بالا بهت گفتم با گوشت چرخ کرده درست کن محشرهههه

چششم😘

البته امروز چرخ کرده ندارم

میخوام تک تک دستورات دوستان رو امتحان کنم

چششم😘 البته امروز چرخ کرده ندارم میخوام تک تک دستورات دوستان رو امتحان کنم

اگه خاستی هویج بریزی داخلش زیاد نریز با رنده ریزم رنده کن،اگه زیاد بریزی یه طعم شیرین کوچولو بر میداره بخاطر هویجا