2777
2789

من یه مدل با دال عدس درست میکنم خیلی خوب میشه... یه کم هویج رنده ریز کن تفت بده با آب و دال عدس و نمک و فلفل و زیره سیاه و یه کم دارچین بذار بپزه خیلیم زمان پختش کمه آبشو کم بریز که زود جا بیفته

من صبح زود بارمیذارم عدس ریز مال عدسیه تا ساعت دواز ده یک ،بعد پاز داغ ورب وفلفل خیلی خوشمزه میشه ،قبلا چن ساعت میپختم خوب نمیشد

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پيازونگيني خردكن وسرخ كن يه سيب زميني كوچولوهم نگيني خردكن بريزتوپيازا يكم تفت بده زردچوبه وفلفل وفلفل سياه ودارچين بزن بزن عدسوبريزتوش يه كمم ابليموبريز بذاربپزه.بعضياهم رب ميزنن.

من نميكوبماينطوري ميخوريم باچندتاسيب زميني سرخ كرده هم تزئينش ميكنم

پس رب میخواد؟؟؟؟من بدون رب میپزم خوشمزه نمیشه. یه جوریه. عدس ها یه ور آبش یه ور😂

ربطی به رب نداره.مال شما جا نمیافته.منم رب نمیزنم‌عدس رو حتما خیس میکنم. با سیب زمینی درسته میپزم بعد که پخت سیب زمینی رو له میکنم .پیاز داغ ادوبه زده هم اضافه میکنم با هم حسابی جا بیافتن.قارچ هم باشه تفت میدم میریزم

پس رب میخواد؟؟؟؟من بدون رب میپزم خوشمزه نمیشه. یه جوریه. عدس ها یه ور آبش یه ور😂

ببین برا اینکه لعاب بده چنتا تیکه سیبزمینی بنداز توش، وقتی سیب زمینیا پخت بیار بیرون لهشون کن بعد دوباره بریز تو قابلمه

پس اول پیازو سرخ کن با زردچوبه و یکم رب بعد عدس کخ از قبل نیم پز کردیو اضافه کن بعد سیبزمینیو بنداز و او کاری که گفتم

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
چون عدستو نمیکوبی اینطوری میشه عدسو بایدوقتی پخت یه کم بکوبی تا لعاب خودشو بگیره

اخه شوهرم دوست نداره بکوبم. میگه بیرون که عدسی میخورم خیلی خوشمزه ست ولی مال تو نه😆

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
ببین برا اینکه لعاب بده چنتا تیکه سیبزمینی بنداز توش، وقتی سیب زمینیا پخت بیار بیرون لهشون کن بعد دو ...

نمیشه از ادل سیب زمینیا رو رنده کنم؟

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)