من یه مدل با دال عدس درست میکنم خیلی خوب میشه... یه کم هویج رنده ریز کن تفت بده با آب و دال عدس و نمک و فلفل و زیره سیاه و یه کم دارچین بذار بپزه خیلیم زمان پختش کمه آبشو کم بریز که زود جا بیفته
من صبح زود بارمیذارم عدس ریز مال عدسیه تا ساعت دواز ده یک ،بعد پاز داغ ورب وفلفل خیلی خوشمزه میشه ،قبلا چن ساعت میپختم خوب نمیشد
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
پس رب میخواد؟؟؟؟من بدون رب میپزم خوشمزه نمیشه. یه جوریه. عدس ها یه ور آبش یه ور😂
ربطی به رب نداره.مال شما جا نمیافته.منم رب نمیزنمعدس رو حتما خیس میکنم. با سیب زمینی درسته میپزم بعد که پخت سیب زمینی رو له میکنم .پیاز داغ ادوبه زده هم اضافه میکنم با هم حسابی جا بیافتن.قارچ هم باشه تفت میدم میریزم