2777
2789
عنوان

لیدی میل

513 بازدید | 19 پست

سلام . ماه نهم بارداری ام ،دکتر بهم لیدی میل داده چون وزن بچه کمه .کسی تا حالا استفاده کرده؟ ضرر که نداره ؟آخه من شنیدم حساسیت میاره 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
نه عزیزم مشکلی نیست.دکتر وقتی تجویز میکنه یعنی سوادش از من و شما بیشتره.اگرم باز‌ نگرانی یه دکتر دیگ ...

شما استفاده کردی؟ میشه با آب قاطیش نکنم همینجوری بخورم؟

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم طعم موز خوب بود 

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
میشه همینجوری خورد ؟بدم میاد با آب قاطیش کنم  

مگه شیر خشک رو میشه همینطوری خورد آخه😐😐😐😐میچسبه به گلو 

من حدود ۵ قوطی خوردم همه طعمی هم‌خوردم تا بچم وزن بگیره 

نه حساسیت داشت نه چیزی 

کاکائوش بهتره مثل شیرکاکائو میمونه و  موزهم خوبه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
مگه شیر خشک رو میشه همینطوری خورد آخه😐😐😐😐میچسبه به گلو  من حدود ۵ قوطی خوردم همه طعمی هم‌خ ...

شاید باورت نشه ولی من عاشق خوردن شیر خشک خالی ام ،خخخ. از مخلوطشون با آب واقعا بدم میاد . حالا به نظرت میتونم لیدی میل رو همینجوری بخورم ؟ضرری که نداره؟

شاید باورت نشه ولی من عاشق خوردن شیر خشک خالی ام ،خخخ. از مخلوطشون با آب واقعا بدم میاد . حالا به نظ ...

نمیدونم والا روش نوشته با ۲۰۰ میل آب . 

من تا حالا شیر خشک همینطوری نخوردم نمیدونم ضرر داره یا ن

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

[QUOTE=90100466]نمیدونم والا روش نوشته با ۲۰۰ میل آب .  من تا حالا شیر خشک همینطوری نخوردم نمیدونم ضرر داره یا ...[/QUO

ممنون عزیزم 

مگه شیر خشک رو میشه همینطوری خورد آخه😐😐😐😐میچسبه به گلو  من حدود ۵ قوطی خوردم همه طعمی هم‌خ ...

عزیزم چقدر روی وزن بچتون تاثیر داشت؟ چند بود و چند شد  ؟ممنون میشم جواب بدی

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
عزیزم چقدر روی وزن بچتون تاثیر داشت؟ چند بود و چند شد  ؟ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم من بچم به دو کیلو نرسیده بود ولی ماه آخر وزن گرفت و ۳۱۰۰ به دنیا اومد