۷۷mina مدیر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 14360 عنوان لیدی میل | مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 19 پست سلام . ماه نهم بارداری ام ،دکتر بهم لیدی میل داده چون وزن بچه کمه .کسی تا حالا استفاده کرده؟ ضرر که نداره ؟آخه من شنیدم حساسیت میاره Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من )) 1398/02/25 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهری_ماه_ عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1344 سلام عزیزم من بچم به دو کیلو نرسیده بود ولی ماه آخر وزن گرفت و ۳۱۰۰ به دنیا اومد بسلامتی عزیزم خداروشکر کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
hana7474 عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 496 سلام عزیزم من بچم به دو کیلو نرسیده بود ولی ماه آخر وزن گرفت و ۳۱۰۰ به دنیا اومد از چ ماهی شروع کردی لیدی میل خوردن ؟
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 از چ ماهی شروع کردی لیدی میل خوردن ؟ من اولش پنج ماهگی خوردم چون تا پنج ماه بخاطر ویار هیچی اضافه نکردم بعد نخوردم تا ماه هشتم بخاطر وزن پایین جنین دوباره خوردم من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
مهری_ماه_ عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1344 من اولش پنج ماهگی خوردم چون تا پنج ماه بخاطر ویار هیچی اضافه نکردم بعد نخوردم تا ماه هشتم بخاطر وزن ... روزی یک لیوان با دوپیمانه لیدی میل میخورم بسه؟ماه هشتم چقدر میخوردی شما کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 روزی یک لیوان با دوپیمانه لیدی میل میخورم بسه؟ماه هشتم چقدر میخوردی شما طرز مصرفشو روی قوطیش زده من طبق همون میخوردم روزی یه لیوان دسته دار من از ماه هشتم تا موقع تولد بچم خوردم من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥