2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 18121 بازدید | 64 پست

دکتر همیوپاتی که همه تعریف میکنن من جز بیرون ریزی و چندین برابر بدتر  شدن چیزی نشد من بهترینشو رفتم ٫ فقط روزانه اب سیب و ابجوش غیرنمک دریا و زردچوبه اورگانیک ادویه  ممنوعه ! روزی یکلیوان ترکیب دمنوش گیاه خارمریم به همراه گیاه بابا ادم( سه دقیقه دم بکشه نه بیشتر) روزی یدونه حتما کپپپپپسول ویتامین سی داخلش دون دون زرد داره با پماد آفرت مخصوص پسوربازیس و اگزما تو این پیج دارن

laghari_postomo

دکتر همیوپاتی که همه تعریف میکنن من جز بیرون ریزی و چندین برابر بدتر  شدن چیزی نشد من بهترینشو رفتم ٫ فقط روزانه اب سیب و ابجوش غیرنمک دریا و زردچوبه اورگانیک ادویه  ممنوعه ! روزی یکلیوان ترکیب دمنوش گیاه خارمریم به همراه گیاه بابا ادم( سه دقیقه دم بکشه نه بیشتر) روزی یدونه حتما کپپپپپسول ویتامین سی داخلش دون دون زرد داره با پماد آفرت مخصوص پسوربازیس و اگزما تو این پیج دارن

laghari_postomo دعای خیر یادتون نره😘😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستان عزیز من 18ساله درگیر پسوریازیس بودم واقعا راهی نبود نرفته باشم طب سنتی ا ...

عزیزم من چندبار پرسیدم اما جواب ندادی ۶ مرتبه هفته ایی یکبار کافیه؟؟؟؟؟؟ دردش زیاد نیست؟ الان کامل خوب شدی یا کم شده؟ 

سلام دوستان گلم 09390265886 شمارش هم گزاشتم که کمکی به عزیزان شایدبکنم بنده سالهاست بود که درگیر بیماری پسوریازیس قارچ پوستی بودم که هیج نتیجه ای ازهیج جانگرفتم به لطف خدا یه طب سنتی خیلی کاربلدمحشور که فقط بیماری پوستی پسوریازیس اگزما قارچ پوستی لک صورت رو درمان میکنه کارش محشره نظیرش هیج کسی هیج جاندیده  اول خدا بعد به لطف خدا درمانم کردخیلی سریع جواب دهی عالی هدفم فقط کمک کوچکی انجام بدم.

عزیزم میشه درخواست دوستی بدی بمن ادرس بدی برای حجامت لطفا

عزیزم حجامت فقط کنارامامزاده  عینعلی زینعلی پونک

مرکز حجامت ایران خیراندیش

من رفتم گودرزی کوچه توانا نزدیک دروازه شمرون

خیلی م کارشون تعریفی نیس اینجا

عزیزم حجامت فقط کنارامامزاده  عینعلی زینعلی پونک مرکز حجامت ایران خیراندیش من رفتم گودرزی کوچ ...

نابود شدم هیچ جوره خوب نمیشم دیگه میخوام حجامت کنم با تمامه ترسی که دارم 

سلام تقریبا دو هفته پیش انجام دادم کسی که حجامت انجام میداد گفت اول باید پاکسازی بدن انجام میدادم و ...

سلام عزیزم ، خوبی ؟؟

اینجا که شما رفتی ، نگفتن چطوری باید پاکسازی انجام بدیم ؟ من ۴بار حجامت قوزک پا انجام دادم ، هیچ فرقی نکردم ، البته من کم خونی شدید دارم ، خانمه که انجام میداد گفت اگه کم خونی داری و حجامت انجام بدی ، بدتر میشی

سلام عزیزم ، خوبی ؟؟ اینجا که شما رفتی ، نگفتن چطوری باید پاکسازی انجام بدیم ؟ من ۴بار حجامت قوزک پ ...

سرکه انگبین درست کن، با عسل و سرکه طبیعی.میتونی با نعناع یا عرق کاسنی درست کنی.دو سه ماه بخور ، روزی دو بار.

کدو سبز هم استفاده کن

سرکه انگبین درست کن، با عسل و سرکه طبیعی.میتونی با نعناع یا عرق کاسنی درست کنی.دو سه ماه بخور ، روزی ...

سلام عزیزم ، شما دیدی کسی نتیجه گرفته باشه یا برای پاکسازی میگی ؟  الان چندروزیه دارم سرکه انگبین میخورم ، ببینم خدا چی میخواد

سلام عزیزم ، شما دیدی کسی نتیجه گرفته باشه یا برای پاکسازی میگی ؟  الان چندروزیه دارم سرکه انگب ...

من خودم میخورم.خیلی زخم هام بهبود پیدا کرده،خارشم کم شده،حجامت کبد هم خوبه انجام بده الان بهترین فصله

من خودم میخورم.خیلی زخم هام بهبود پیدا کرده،خارشم کم شده،حجامت کبد هم خوبه انجام بده الان بهترین فصل ...

شما هم پسوریازیس داری ؟ کدوم قسمت های بدنت ؟  چندوقته سرکنگبین میخوری ؟ چندبار در روز و چه مقدار ؟

من ۲سال پیش چندبار حجامت عام و ساقین و کبد انجام دادم و یه سری دارو‌ طب سنتی مصرف کردم ، فایده ای نداشت ، 

قبل از عید چندبار حجامت قوزک پا انجام دادم ، روی زانوهام هم زالو انداختم ، ولی فرقی نکردم ، 

یکماه قبل از ماه رمضان هم سرکنگبین رازیانه ، روزی ۳بار مصرف کردم ، بعد از ماه رمضان هنوز شروع نکردم

تا الان هیییچ فرقی نکردم 

شما هم پسوریازیس داری ؟ کدوم قسمت های بدنت ؟  چندوقته سرکنگبین میخوری ؟ چندبار در روز و چه مقدا ...

بله پسو دارم،بهتره زیاد فکرش نکنی، سرکه انگبین رازیانه فایدا نداره که. سرکه انگبین نعناع و عرق کاسنی بخور

بله پسو دارم،بهتره زیاد فکرش نکنی، سرکه انگبین رازیانه فایدا نداره که. سرکه انگبین نعناع و عرق کاسنی ...

چرا؟ دکتر خیراندیش میگه خانم ها با رازیانه بخورن ، باز یه جا دیگه هم که اموزش میدادن ، گفتن سرکه انگبین با رازیانه ، واسه خانم ها

فکر که نمیکنم ، از بس میخارونم ذله میشم ، از یادم نمیره