2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 18121 بازدید | 64 پست
سلام دوستان عزیز من 18ساله درگیر پسوریازیس بودم واقعا راهی نبود نرفته باشم طب سنتی ا ...

ممنونم بابت راهنماییت

من پشت سرم زیر چشمم آرنج زانو زیر. ابروم و داخل گوشم کف دستم پسوریازیس دارم حتما میرم حجامت میکنم و نتیجش رو میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان عزیز من 18ساله درگیر پسوریازیس بودم واقعا راهی نبود نرفته باشم طب سنتی ا ...

عزیز میشه بگین کجا این حجامت انجام دادیم یا آدرس بدین چون هر جایی این حجامت انجام نمیدن و مهارت این کار ندارن ممنون میشم آدرس جایی ک رفتیم بهم بدین و اینکه درخواست منو قبول کنید چندتا سوال دارم ازتون

سلام ودرود طب سنتی هست۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶ شمارشه بخونید من سالها بود که درگیر پسوریازیس بودم همه راه هارو رفتم از کورتون گرفته تا غیره خوب نشدم که هیچ با قرصهای کورتون دار بدتر هم شدم به لطف خدا یه طب سنتی معروف قدیمی تو سمت اردبیل که کارش محشره معجزه واقعی میکنه کرم گیاهی دست ساز درست میکنه که کلا پسوریازیس یا اگزما باشه از بدن میبره خیلی موثر بخش هستش بی نهایت نظیرش هیج جا نمیشه پیدا کرد  هدف ازاین پیام به هم بیمارانم کمک کنم که امید داشته باشن که درمان داره خدایی هم هست

سلام عزیزم میخواستم بدونم حجامت مچ پا کردی ؟ نتیجه چطور بود 

سلام تقریبا دو هفته پیش انجام دادم کسی که حجامت انجام میداد گفت اول باید پاکسازی بدن انجام میدادم و بعدش حجامت میکردم و اینکه سه بار باید انجام بشه 

ولی من بدون اینکه پاکسازی انجام بدم حجامت کردم ولی به خاطر ماه رمضان نتونستم هفته بعدش برم دوباره حجامت بدم 

توی همون باره اول پسوی بالای چشمم برطرف شد ولی بقیه قسمتها هنوز هستن

متاسفانه این بیماری ارتباط مستقیم با اعصاب داره و من همش استرس و غصه دارم و درون گرا هستم میخام داروی فلوکستین ۱۰ مصرف کنم میگن البته دکتر تجویز کرده بی ضرر هم هست

شاید انشالله پسوهام برطرف شد

نتیجه مصرف قرص رو هم خواهم گفت

سلام دوستان بخونید 09390265886 شمارش هم گزاشتم که بانه خیر باشن بنده سالهاست بود که درگیر بیماری پسوریازیس بودم که هیج نتیجه ای ازهیج جانگرفتم به لطف خدا یه طب سنتی خیلی کاربلد که فقط بیماری پوستی پسوریازیس اگزما قارچ پوستی رو درمان میکنه کارش محشره نظیرش هیج احدی نمیتونه ببینه  اول خدا بعد به لطف خدا درمانم کردخیلی سریع جواب دهی عالی هدفم فقط عزیزانم کمک کوچکی انجام بدم..خداپشت پناه بیماران باشه

سلام عزیزم جایی که تو تهران کرج یا جایی که مطمعن و‌مسلط باشه میشه بهم ادرس بدی یعنی دعایی که در حقت میشه روزو شبه😔